Dertliyim dostlarım dertlıyim dertli (bahtsız ğenç;)ben boyle şansın tamamını kıbrıtsız yakarım be!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

temha56

Üye
    Konu Sahibi
Dertliyim dostlarım dertlıyim dertli (bahtsız ğenç;)ben boyle şansın tamamını kıbrıtsız yakarım be!
Bır kac senedir bahtım yamuldu civi gıbı duzeltemedım şanssızlıklar hep ardı ardına geldi dertler hep ardısık duzuldu hayatıma..Ben oğrenım hayatımın cogu basarılı gecmıstir.Benım lıse hayatm bir yıl duz lısede gecmıs daha sonrası anne ve cevre baskısıyla bır meslek lısesı mezunu olmusumdur.Oncelerı mutsuzken sımdılerı kabullenmıs gibıym.Ben bu hayatta ne sewdm ne sewildim sadece bosa donen bu dunyada bosa yuruyen kobay gıbı oldum .Ya ben sewdm karsılık bulamadm ama hep ıcıme attm kucukken bıle basıma ne geldı belkı şımdı bu satırları yazarken gozlerım doluyor lakin nıye oldugunu anlamıs deglm ben cevremde belkıde sevenim olmadıgı ıcın hep yanlış kararlar aldm .Ilk askım tabıkı komsu kızıydı ve de ortaokul arkadasımdı ama ben sevmıyordum elifi sadece etrafımdakılerin agız asınalıgıyla yaratmış oldukları sexgıydi lıseye gecınce unuttum zaten benım en buyuk zaafm aynı ortamda gordugum veya hergun gordugum bır kızı sevmem olurdu.Arkadaş dıyebılecegım uzun vadede insanlar olmadı olduysa bıle unuttular beni ya ınsanlık arkadaslık harbıden olmuş herkes menfaatıne yasar olmuş.Neyse lıseyı bıtırcez gayrı bu gıdısle bı de baktım son sınıftayım bırden gene afalladm öss ye calısmak icin dersaneye gttim bu sene varya omrumden yıllar eksildi hem sınav hem dersane hem okul az kalsın canımı alacaktı ama olmadı.Dersanede sınıfımda duz lıse okuyan bi kız vardı adı zeynep di iste benim gercek sevdıgm bu kızdı lakın zeynep sadece konusurdu benle uzun zaman ona acılamadm benı sevmedıgını bılırdm ama bılmezden gelırdim hep icıme attım sevgımı ama o anlamak ıstemedı bunu benım bır meslek lıselı olmam fakir olmam yakısmazmıs onun ıcın neler yapmadım ki ders cıkıslarında takıp ettm ama hep maskara oldum bı kez daha anladm paranın ne kadar pis bısey oldugunu insaatta calıstıgm gunler aklıma gelırdı 15 yasında celık kalıpların altında kalırdım nıye mi okumak icin sadece okumak icin ben de bundan boyle kendımı vatanım ıçın adadım bundan gayrı tek sevdıgım dır vatanım!Bu arada sınavı kazandım unıversıteye gıdebılmek ıcın yazın 3 ay calıstm ama neyler kı o para .Tam ben universıteye gıdecegım gunden evvel babamı ısten attılar sebeb ne bılıyo musunuz ıstanbuldan kendı akrabasını getırmıstı tam dokuz yıldır calıstıgı yer kovdu ısyerı sahıbı babamı ısten atınca benı konusmaya cağrdı dogal o klasık konusmayı yaptı ama ben hep ıcıme attım bana unıversteye devam etmem gerektıgını maddı yönden burs vereceklerını soyledıler ama ben suan kayıt dondurdum ve eve döndüm nıyemi zenginin para hırsı yuzunden .Dua ettım Allah ıma sadece dua ıstedm ısyan etmedım ama hayattan bıktım .Annem zaten seker hastası o halıyle benı okutmak ıcin calısıyor babam ıse psıkolojık bır daralıma gırdı ve ısyerınde calısırken kaptıgı hastalıklar yuzunden artık calısamıyor bronsit prostat ve ayak rahatsızlıklarından dolayı calısamıyo .Butun yuk ayaklarının altında cennet oldugunu bıldıgım annemde ama bana hala oku diyor okutacm seni dıyor anne xuregi degil mı?Annelerınızın kıymetını ıyı bılin.Ben bıle yeterınce kıymetını bılmıyorum .Belkı bu yazıyı nıye yazdıgımı soranlar olursa bılsınler ki sadece gonul kesemı bosaltmak derdıme derman aramak degil."dunyayı gezdim giymedim basıma taç ne zengini tok gördüm ne fakiri aç ey yuce RABBIM benı oyle bır rızıklandır kı ne namerde muhtac nede merte..Allah unutmayın kı herzaman dogrunun yanındadır.

Revengeful

Emekli Yönetici
Okurken çok kötü oldum ya :( Allah yardımcın olsun kardesim :(

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
:( gerçekten üzücü insanlar neler yaşıyorda farkında olamıyoruz ama yine de biyandan şöyle bakmak gerekir elin ayağın tutuyor çalışıyorsun annene babana yardım ediyosun bunun için şükretmelisin Allah'a ya tam tersi olsaydı Allah korusun sakat olsaydın annen birde sana bakmak zorunda kalıcaktı şuan icin en azından annene yardımcı olabiliyosun. Her zaman benden daha kötü durumda olanlar var diye düşüncek bugünki haline şükretceksin yoksa bunalımlar başlar boğulursun çıkamazsın işin içinden. Bu yazdıklarımı okuyunca belki derdi yok bana akıl veriyo diceksin ama bilemezsin kim ne halde. Bu günlerinizde geçicidir önemli olan isyan etmeden doğru yoldan sapmadan bunları atlatabilmek Allah yardımcınız olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın.

s@hr@

s@hr@

Üye
Yazdıkların çok ama çok zor ... Ama inan ki senden daha zor durumda olanlar var...
Hiç bir zaman isyan etme ..Rabbim dualarını kabul eder yeter ki sen dua et....
Allah annene babana acil şifa versin ... Allah yardımcın olsun .....

temha56

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadaslar .Istekle degil kı arasından secip alasın ıstedıgın derdı .Basa gelen cekılır ama ınsanın dayanamadıgı anlar oluyo ne zaman hayat ıcın planlar yapsanız bı pruz cıkarya galıba o pruzler tamamen ımtıhan ama hıc bıtmeyen bı sınav gıbı .Ama ben nıce sınavlardan gectm bunuda gececegm be ..Yardım eyle ey ummeti MUHAMMED YA RESULUM ...

' ChaKıL

' ChaKıL

Üye
boşuna dememişler dünya bir imtihan yeri diye. isyan etmeden altından kalkmamız isteniyo ama insanoğlu yapamıyoruz işte illaki nie ben diyoruz :S amin Allah dara düşenlere şifa isteyenlere cümle ümmetine yardım etsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt