Derslerim berbat durumda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
bizim okuldaki en yüksek sbs notlarından biri benimki ama okul sonuncusuyum :D :D
haklısın fatih abi ama annemle dersler konusunda armızda gerginlik var kendi kendime 8de başlayacağım diyorum annem 7de kapıma dikiliyor ve azarlamaya başlıyor bende sinir oluyorum ve derse odaklanamıyorum sinirimden
Sana tavsiyem kendi programını hazırla ve kağıdı ailene göster ve ona uy :) Ayrıca uyabileceğin bir program hazırla :) Kaçıncı sınıfsın :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
9. sınıf :) ne gibi bir program hazırlayabilirmki :hmmm
çok fazla ders varya oturunca hangisine çalışacağımı bilemiyorum

MaxipmaN

Üye
ben sınav zamanı çalıştım 9 dan beri şu an 12 yim pazartesi geometri çarşamba matematik var yarın geometriyi bitiririm pazartesi de matematiğe başlarım benim plan bu :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
9. sınıf :) ne gibi bir program hazırlayabilirmki :hmmm
çok fazla ders varya oturunca hangisine çalışacağımı bilemiyorum
Daha çok erkencisin şimdiden sıkı tut bence daha yolun başındasın hem de :) Ders programında o gün hangi dersler varsa onu programda çalışmaya bak..Günü tekrar et..Konu çalış en önemlisi..Test çöz ancak kolay test çöz ki pekişsin sonradan zorlara geçersin :) Daha sonra 15 dk da ileriki konulara göz atmaya çalış bu kadar basit :) 9. sınıfsın şimdiden bari şimdiki konuları sıkı tut ki ileride zorlanmayasın üniversite sınavlarında :)

Kerim.

Kerim.

Üye
bizim okuldaki en yüksek sbs notlarından biri benimki ama okul sonuncusuyum :D :D
haklısın fatih abi ama annemle dersler konusunda armızda gerginlik var kendi kendime 8de başlayacağım diyorum annem 7de kapıma dikiliyor ve azarlamaya başlıyor bende sinir oluyorum ve derse odaklanamıyorum sinirimden

- - - Eklendi - - -

telefonu kaldırcam harbiden ya çok fazla uğraşıyorum

Aynen ya telefon cok etkiliyo:(gecen sene corby vardi.telefonun yuzune bakmitodum bu sene wonder var elimden birakmiyorum

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
doğru temeli sıkı tutmak lazım :) teşkkür ederim fatih abi :)

- - - Eklendi - - -

Aynen ya telefon cok etkiliyo:(gecen sene corby vardi.telefonun yuzune bakmitodum bu sene wonder var elimden birakmiyorum
ben starıda elimden bırakmıyodum ya java telefona bile birebir sense 3.0 çakması yüklemiştim :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye

- - - Eklendi - - -

ben starıda elimden bırakmıyodum ya java telefona bile birebir sense 3.0 çakması yüklemiştim :D
Rica ederim :) dediğim gibi daha yolun başındasın bu senenin de başındasın gittikçe iyiye gidersin :) Bu arada hedefin olursa telefon sorun değil.Hatta faydalı bile rahatlama açısından :) En basitinden oyunlarını sil ve paketin var ise iptal et bu da bir tavsiye :)

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

Star iyi yine.benim telefon berbatti:D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
abi herşeyin başı bilgisayar aslında

bilgisayar olmasa telefonlada bu kadar uğraşmam gibi geliyor 2. sınavlar önü kaldırıcam bilgisayarı

- - - Eklendi - - -

Star iyi yine.benim telefon berbatti:D

star iyi mi sanıyorsun tuşludan daha beter dokunmatik demeye 10000 şahit ister :zzz: :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye

bilgisayar olmasa telefonlada bu kadar uğraşmam gibi geliyor 2. sınavlar önü kaldırıcam bilgisayarı

- - - Eklendi - - -

star iyi mi sanıyorsun tuşludan daha beter dokunmatik demeye 10000 şahit ister :zzz: :D
Kendini tutacaksın canımın içi kardeşim :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah abim dediklerini yapmaya calisacagim

Galaxy W Cm9 ile

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

Aslinda herseyin basi modem:D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
olum aslında maxicepte çaktırmıyorum :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Ahaha aynen.birakamiyorum bagimlilik yapti:D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
acilen bırakmamız lazım :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Sanirim birakamam.cok guzel burasi:sirit:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
malesef çok güzel burası :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Malesef:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt