Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s3 yok bendeama cidden telefon olayı çok etkiliyor ayrıca benim ingilizce hariç hepsi bir geldi hatta fransızca 0 neye uğradığımı şaşırdım ya
![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Benimde 9. sınıfta çok zayıfım vardı.. Hatta o kadar çoktu ki 13 dersin 11'i zayıftı. Kaldım, kaldım ki aklım başıma geldi. Tekrar okudum 9. sınıfı yine 6 zayıfım geldi. Sorumluluğa kaldım ve işin zor tarafı bu 6 dersin 5'i sayısaldı doğal olarak. Özel ders felan aldım mecburiyetten (ki iğrenirim özel ders olaylarından) ve ne hikmet ise 6 derside verdim tek seferde. Şimdi 12. sınıftayım üniversiteye hazırlanan bir gencim. ve 10. sınıftan beride 60'ın altında notum yoktur. Geçte olsa aklım başıma geldi. Ayrıca gerçekten 9. sınıfı geçince gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Demem o ki, 9. sınıfta biraz dişini sıkacaksın, ders tekrarı, öğretmenin gözüne girme ve özellikle öğretmenin altını çizdirdiği yerlere dikkat etmelisin.

9'u geçtin mi gerçektende gerisi geliyor.Asıl zor olan 9.sınıf![]()
fazıl yıldırım anadolu lisesi sultanderedeBende Eskişehirliyim.Hangi lisedesin? merak ettimBen Ticaret Borsası Anadolu Lisesinde okuyorum.Notlarım genel olarak 1-2-4 şeklinde gidiyor
Birler bende de var.Fransızca zordur.0 alman çok normal.Bu sene ilk kez görüyorsun.Bende almancadan 33 aldım.şaşırmadım.zaten böyle birşey bekliyordum
![]()
normalde derslerim iyidir anadolu lisesinde okuyorum ama bütün sınavlardan 1 aldım nerdeyse ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım(
hani sbs bitince rahattık![]()
kim dedi bunu sana kardeşim eğitim hayatının en önemli yılları lisedir lisede hayatının bir bakıma kaderini çizeceksin.