Derslerim berbat durumda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Derslerim berbat durumda
normalde derslerim iyidir anadolu lisesinde okuyorum ama bütün sınavlardan 1 aldım nerdeyse ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım :(:((:(:(

hani sbs bitince rahattık :zzz:

paradox07

paradox07

Üye
... bitince rahatız lafını çok duyarsın,elindeki s3ü bırak normale döner :) dur hatta resim vardı onu paylaşayım.maxiden aldım,yükleyen kişi helal etsin.

MrExpert

MrExpert

Üye
Daha başındasın düzeltirsin bendede öyle olmuştu liseye ilk geldiğimde bendede öyle oldu bütün derslerim 1 di bende anadolu lisesinde okuyorum ilk başlarda olur bunlar...

Mufche

Mufche

Üye
bizede öyle dediler , bende anadolu kazandım gittim 1leri aldık sınavdan ama düzeltirsin :oke: şuan 11deyim , 1ler olmadan da olmyor :kop:

paradox07

paradox07

Üye

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, hmgurbuz2, .Murat. ve 1 kişi daha
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
s3 yok bende :D ama cidden telefon olayı çok etkiliyor ayrıca benim ingilizce hariç hepsi bir geldi hatta fransızca 0 neye uğradığımı şaşırdım ya :(

Mufche

Mufche

Üye
seninkide biraz fazlaymış , test kitabı almanı öneririm sayısal dersler için . Esen yayınlarınınki güzel oluyor.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
dershaneye yazılcam artık ya

paradox07

paradox07

Üye
tempestshine

tempestshine

Üye
Bende Eskişehirliyim.Hangi lisedesin? merak ettim :) Ben Ticaret Borsası Anadolu Lisesinde okuyorum.Notlarım genel olarak 1-2-4 şeklinde gidiyor :D Birler bende de var.Fransızca zordur.0 alman çok normal.Bu sene ilk kez görüyorsun.Bende almancadan 33 aldım.şaşırmadım.zaten böyle birşey bekliyordum :D

Peocawe

Peocawe

Üye
Benimde 9. sınıfta çok zayıfım vardı.. Hatta o kadar çoktu ki 13 dersin 11'i zayıftı. Kaldım, kaldım ki aklım başıma geldi. Tekrar okudum 9. sınıfı yine 6 zayıfım geldi. Sorumluluğa kaldım ve işin zor tarafı bu 6 dersin 5'i sayısaldı doğal olarak. Özel ders felan aldım mecburiyetten (ki iğrenirim özel ders olaylarından) ve ne hikmet ise 6 derside verdim tek seferde. Şimdi 12. sınıftayım üniversiteye hazırlanan bir gencim. ve 10. sınıftan beride 60'ın altında notum yoktur. Geçte olsa aklım başıma geldi. Ayrıca gerçekten 9. sınıfı geçince gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Demem o ki, 9. sınıfta biraz dişini sıkacaksın, ders tekrarı, öğretmenin gözüne girme ve özellikle öğretmenin altını çizdirdiği yerlere dikkat etmelisin.

tempestshine

tempestshine

Üye
Benimde 9. sınıfta çok zayıfım vardı.. Hatta o kadar çoktu ki 13 dersin 11'i zayıftı. Kaldım, kaldım ki aklım başıma geldi. Tekrar okudum 9. sınıfı yine 6 zayıfım geldi. Sorumluluğa kaldım ve işin zor tarafı bu 6 dersin 5'i sayısaldı doğal olarak. Özel ders felan aldım mecburiyetten (ki iğrenirim özel ders olaylarından) ve ne hikmet ise 6 derside verdim tek seferde. Şimdi 12. sınıftayım üniversiteye hazırlanan bir gencim. ve 10. sınıftan beride 60'ın altında notum yoktur. Geçte olsa aklım başıma geldi. Ayrıca gerçekten 9. sınıfı geçince gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Demem o ki, 9. sınıfta biraz dişini sıkacaksın, ders tekrarı, öğretmenin gözüne girme ve özellikle öğretmenin altını çizdirdiği yerlere dikkat etmelisin.

9'u geçtin mi gerçektende gerisi geliyor.Asıl zor olan 9.sınıf :(

Peocawe

Peocawe

Üye

9'u geçtin mi gerçektende gerisi geliyor.Asıl zor olan 9.sınıf :(

9 benim zamanımda gerçekten zordu.. Kolay deyip küçüklerimi kandırmanın hiç bir anlamı yok bence. Ama planlı ve düzenli bir şekilde çalışıldığında (ki bu zor olan kısmı) rahatlıkla geçilebilir. Kolay olan kısım ise, öğretmenin gözüne girip dersde değişik tavırlarda bulunmamak. 2 yıllık 9. sınıf deneyimime dayanarak söylüyorum bu çok büyük bir avantaj.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Bende Eskişehirliyim.Hangi lisedesin? merak ettim :) Ben Ticaret Borsası Anadolu Lisesinde okuyorum.Notlarım genel olarak 1-2-4 şeklinde gidiyor :D Birler bende de var.Fransızca zordur.0 alman çok normal.Bu sene ilk kez görüyorsun.Bende almancadan 33 aldım.şaşırmadım.zaten böyle birşey bekliyordum :D
fazıl yıldırım anadolu lisesi sultanderede :D

harbiden 9 çok zor ya

greenmile

greenmile

Üye
normalde derslerim iyidir anadolu lisesinde okuyorum ama bütün sınavlardan 1 aldım nerdeyse ne yapacağımı bilmiyorum çok zor durumdayım :(:((:(:(

hani sbs bitince rahattık :zzz:

sbs bitince rahat mısın? :)kim dedi bunu sana kardeşim eğitim hayatının en önemli yılları lisedir lisede hayatının bir bakıma kaderini çizeceksin.

Bu sebeple derslerine 4 elle sarılman gerekli.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Diktiret adamım ya takma kafaya çalışırsın düzeltirsin geçer .

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Benimde 2 zayıf var.Dert etme o kadar

Ahhh psikoloji ! Lanet olsun sana!

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Sayisalim cok kotu sozelim cok iyi keske 9dada bolum secsek

Galaxy W Cm9 ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt