Derin mevzular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaptan23

kaptan23

Üye
    Konu Sahibi
Derin mevzular
Bana Benden Iyisini Bulamazsın Diyen Sevgilim… Ne Gemiler Yaktım Ben, Kıçı Kırık Bi Sandalın Lafı Mı Olur.

Belki De En Sevdiğim Sakarlığın, Gözlerime Takılıp Yüreğime Düşmendi.

Bir Kadın Aşka Inanmıyorum Derken, Aslında Tek Bir Şey Söylemek Istiyordur: Hadi Beni Aşka Inandır.

Annem Sürekli “Hiçbir Şey Yemiyorsun, Kurudun Kaldın” Deyip Duruyor; Ben Ne Kazı…Klar Yiyorum Kimse Bilmiyor…!

O Kadar Güzel Unutmuştun Ki Beni, Hatırlatmaya Kıyamadım.

Kim Demiş Ki, En Büyük Aşklar Nefretle Başlar Diye,Benim En Büyük Nefretim Bir Aşkla Başladı.

Seninle Ben Bir Çaydanlık Gibiyiz. Ben Üst Kısmıyım Sen Alt Kısmı.. Hani Büyüksün Ya ! Aramızdaki Fark Ise Şu; Ben Sensiz De Demlenirim, Ama Sen Bensiz Ancak Su Kaynatırsın.

Dönerse Senindir Dönmezse Zaten Hiç Senin Olmamıştır Diye Bir Şey Yok…Dönecek!!, Bir Katil Olay Mahline Mutlaka Geri Döner.

SAYGILARIMLA...

kaptan23

kaptan23

Üye
    Konu Sahibi
Geri Gelmemelisin. Ya Olduğun Yerde Kalmalısın Ya Da Gittiğin Yerde. Sen Bu Hayatta Gördüğüm En Hoş’çakal’sın Neticede.
Kötü Yola Düşmüş Gecelerden Geliyorum. Kusura Bakma Gözlerim Biraz Kirli.
Sonsuzluk İstedim Allahtan ! Sanırım “S” Yi Biraz Sessiz Söyledim. Şimdi ” Onsuzum.!
Bu Gece Alkolle Sabahla; Ona De Ki: Ben Kanıma Kırmızı Rengi Veren Kişiyi Kaybettim.
Ah O Tipine Kurban Olduğum… Birde Tipine Yakışır Bir Yürek Taşısaydın…
Şeytan, Tanrının Mastar Halidir.
Sağlaması Yapılmış Bir Çarpım Gibiyiz Sevişmelerden Sonra: İkimizden Biri Sıfır Olsa, Diğeri Ise Istediği Büyüklükte Bir Sayı; Farketmeyecek Sonuç Sıfır.
Meyve Vermeyen Tek Ağaç Darağacıdır.
Erkek Olmak Doğuştan Gelen Bir Alın Yazısı Olsada , Adam Olmak Her Erkeğe Nasip Olmuyor.
Evde Kedi, Köpek Beslemekle Hayvansever Olunmaz. Hayvansever Dediğin Benim Gibi Koynunda Yılan Besleyecek…
Buz Tutmuş Bir Ruhum Ben! Erirsem Geri Dönemem!
Hatırlıyormusun Bana Armağan Ettiğin Ilk Şarkıyı, ”Ölünce Sevemessem Seni” Ulan! Hayattayken Bile Sevmedinki…
İlla 3. Şahıslar Gircekse Aramıza.. Minik Parmakları Olan Bi Kızımız Olsun…!
En Basit Yalanları Gözüme Bakarak Söyleyen Ahmaklar Tanıdım. Bense Onların Cahil Cesaretlerine Ve Kuş Beyinlerine Hayrandım.
Okeyde Beklenen Son Taş Gibisin. Biliyorum Beklemekle Gelmezsin.Zaten Gelme Çünkü Sen Gelirsen Ben Biterim.
Ah O Tipine Kurban Olduğum… Birde Tipine Yakışır Bir Yürek Taşısaydın…
Sanma Ki Adını Ağzıma Alıyorum Diye Seni Seviyorum.. Dudak Tiryakiliği Benimkisi Seni Içime Çekmiyorum.
Giderken Sana ‘Hoşçakal’ Demek Istedim… İhanetin Aklıma Geldi ‘Hoşt/Çakal’ Diyebildim.
Bu Aşkın Gelirinin Yarısını Sağır Sultana Bağışladım, Duymazlıktan Gelip Seni, Gitsin Kulağını Açtırsın, Diğer Yarısını Sana Bıraktım , Kendine Protez Aşıklar Alırsın.

kaptan23

kaptan23

Üye
    Konu Sahibi
Kader beyaz kağıda sütle yazılmış yazı, elindeyse beyazdan gelde sıyır beyazı..[MD & Semih Ergöçer]birkaç güzel söz..
Aşk, yalnızca onunla birlikte olmak değildi. Herkesi ona benzetip, hiçbirini onun yerine koyamamaktı.
Can Yücel

Hepimiz kaybettiğimiz yada ulaşamadığımız her şey için zamanı suçlarız. Oysa unutma ki; Zaman konuşacak olsa, hepimiz utanırız.
Tolstoy

"Hayatta öyle seçimler yap ki; kazandığın şeyler, kaybettiklerine değsin!"
Che.

Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk?
Özdemir Asaf

İnsanın öğrenmesi gereken ilk dil, Tatlı dil'dir..
Barış Manço

İnsan, odun değildir ki, kırıldığı zaman ses çıkarsın!
Mevlana

"Yalnızlığına iyi bak, sahip çık. Kaç kişinin emeği var onda kimbilir..."
O. Atay

Aşık Veysel’e sormuşlar: “Sizce aşk nedir?” Aşık Veysel cevaplamış; ”Seversin, kavuşamazsın; aşk olur..”

Fazla abartmayın.. -Çünkü yerlere göklere sığdıramadığınız aşk, Bir gün bir hoşçakala sığacak..-
Douglas Noel

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Che Guevara

Yatağa yatınca, Yüreğinin sesinden uyuyamıyorsan; Anla ki yalnızsın..
Aziz Nesin

Aklını başından almak istemiyorum, Mümkünse aklı başında birini alayım ben...
( Küçük İskender )

Yağan bir kar tanesi gibi; Camdan bakınca çok masumsun, yaklaşınca soğuksun, dokunursam; erirsin...
( Murathan Mungan )

Ucuz insanlara pahalı gelmen senin değil onların suçu. Unutma ki, İnsan anlayana çok, anlamayana eksik görünür. hepsi bu !
( Marquez )

Sokak Lambası gibi olma ey yar . Kime yandıgın belli olsun.
( Necip Fazıl Kısakürek )

Her senin için ölürüm diyene öl deseydik keşke.. Yalnız kalırdık belki ama; en azından ortalık çöplükten arınırdı...
( Boris Vian )

Bir muammadır "AŞK" Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır, "AŞK"
Mevlana

Yemek koyulurken, "bu kadar yeter" dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye 'anne' denir. Ve o herşeye değerdir.
Oğuz Atay

Gitmeden önce düşün; çünkü döndüğünde bulduğunla, giderken bıraktığın asla aynı olmayacak.
Aragon

Bütün acılar faydalıdır, zehirden başka;
Bütün tatlılar zararlıdır, baldan başka...

kaptan23

kaptan23

Üye
    Konu Sahibi
  • [h=4]Başarı; fikir ve motivasyonun birleşimiyle oluşur. Thomas J. Watson[/h]
  • [h=4]Bildiğiniz başarılı insanları innceleyin; çevresine de yaydığı bir motivasyon enerjisi olduğunu göreceksiniz. Yaptığı işlerde heyecanlı olmakla kalmazlar sizi de heyecanlandırırlar. Paul W. Ivey[/h]
  • [h=4]Övgü; iyi adamı daha iyi, kötü adamı daha kötü yapar. Thomas Fuller[/h]
  • [h=4]· Çok iyiyi amaçlamak motive, kusursuzu amaçlamak ise demoralize eder. Dr. Harriet Braiker[/h]
  • [h=4]Ehl-i Diller arasında aradım kıldım talep. Her hüner nâ makbûl imiş. İllâ edep, İllâ edep!… (Yunus Emre)[/h]
  • [h=4]Kimsesiz hiç kimse yok, herkesin var kimsesi. Kimsesiz kaldım medet! Kimsesizler kimsesi!…[/h]
  • [h=4]Mü’min kardeşinin bir ayıbını gördüğünde, onu yetmiş çeşit mazeret bularak temize çıkarmaya çalış. Eğer mazeret bulamazsan, sen yine de yetmiş mazerete iknâ olamadın diye kendini ayıpla!.. (İmam Kureyşî)[/h]
  • [h=4]Her nefis çıkar karşıma, ölüp ölüp dirilsem. İnsandan kaçmak kolay, kendimden kaçabilsem!..(Necip Fazıl Kısakürek)[/h]
  • [h=4]Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar insanın içinden gelir. Ve her zaman oradadırlar. Sigmund Freud[/h]
  • [h=4]Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Konfüçyüs [/h]
  • [h=4]Siz kendinize inanın, başkaları da size inanacaktır. Montaigne [/h]
  • [h=4]Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler. William Churchill [/h]
  • [h=4]Damlayan su taşı deler. Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir. Latin Atasözü [/h]
  • [h=4]Eğer ağaca çıkmak istiyorsanız, yıldızlara çıkmaya niyet edin, başarırsınız. Konfüçyüs [/h]
  • [h=4]Büyük felaketler büyük insanların yetiştiği okuldur. Napoleon [/h]
  • [h=4]Onların peşinden gidecek cesaretiniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir. Walt Disney [/h]
  • [h=4]İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu. Swette Marden [/h]
  • [h=4]Harikulade şeyler ancak içlerindeki bir şeyin koşulların üzerinde olduğuna inanma cesareti gösterenler tarafından yapılmıştır. Bruce Barton [/h]
  • [h=4]Kaplumbağaya dikkat et! Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerleyebilir. James B. Conant [/h]
  • [h=4]Hata yapmaktan korkmak, ilerlemenin ölümüdür. Alfred North Whitehead [/h]
  • [h=4]Değişimi başlatanların ilk işi, alışkanlıkları ortaya çıkarmaktır; onları değiştirmeye çalışmak değil. Gary Hamel [/h]
  • [h=4]Beni yıkamayan herşey beni güçlendirir. Nietsche [/h]
  • [h=4]Mucize, enerjinizi korkularınıza değil rüyalarınıza verdiğiniz zaman başlar. [/h]
  • [h=4]Yüzeyde hazine bulamazsınız. [/h]
  • [h=4]Her sey üstüne üstüne geliyorsa, belki de sen ters gidiyorsundur. Fransız Atasözü [/h]
  • [h=4]İnsanoğlunun yapacakları, hayal ettikleri ile sınırlıdır. Arthur C. Clarke [/h]
  • [h=4]Güçlü olan zayıf yanını herkesten daha iyi bilendir; daha güçlü olan, zayıf yanına hükmedebilendir. [/h]
  • [h=4]İmkansızlık yalnız sersemlerin sözlüğünde bulunan bir kelimedir. Napoleon [/h]
  • [h=4]Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır. Walter Bagehot [/h]
  • [h=4]Bir kez de korkunu yen, zaferi güzeldir.[/h]
  • [h=4]Yeterli zamanım yok deme… Pasteur, Michelangelo, Leonardo da Vinci’nin de günleri 24 saatti…[/h]
  • [h=4]Hakkıyla başlatılan bir girişim, gereken herşey kazanılana dek bırakılmamalıdır. [/h]
  • [h=4]Kolay kazanılan zaferler ucuzdur. Kazanmaya değer olanlar ise zorlu bir savaşın sonunda gelir.[/h]
  • [h=4]Ne zaman bir sorunum olsa, yaşamımdaki kötü bir anı anımsar ve “Bununla başa çıkabilmiştim.Şu an karşılaştığım zorluk bundan çok daha hafif, bunu da halledebilirim.”derim.[/h]
  • [h=4]Karamsar olmak zor değil. Zor olan, çılgın bir firtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir. [/h]
  • [h=4]En büyük zaferimiz düşmemek değil, düştüğümüz zaman ayağa kalkmamızdır. [/h]
  • [h=4]Yapamayacağın şeylerin, yapabileceklerini engellemesine izin verme. John Wooden[/h]
  • [h=4]Sorun, ne kadar derine düştüğün değil, düştükten sonra nereye zıplayacağındır.[/h]
  • [h=4]Büyük hayaller, çoğu kez erişebileceğinizden o kadar uzaktadır ki ümitsizliğe kapılabilirsiniz. Ama gerçekleştireceğiniz her küçük hedef, size bir sonrakini deneme güvenini verir. [/h]
  • [h=4]İlk seferde başaramazsanız, tekrar tekrar deneyin, sonra vazgeçin. Hemen vazgeçmek,aklını kullanmamaktan başka bir şey değildir. [/h]
  • [h=4]Yenilmek ama yinede teslim olmamak… Zafer budur.[/h]
  • [h=4]Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez. Bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurumun kenarındayken bile gülümseyeceksin. [/h]
[h=4] [/h][h=4] [/h][h=4] [/h]
  • [h=4]Sizi tatlı kılacak kadar yeterli mutluluğunuz olsun, güçlü kılacak kadar acı deneyiminiz, insan kılacak kadar üzüntünüz, ve sizi mutlu kılmaya yetecek kadar umudunuz olsun. [/h]
  • [h=4]Daima kendinizi başkalarının ayakkabılarına koyun. Eğer ayaklarınız acıyorsa, o kişininkiler de acıyordur. En mutlu kişiler, herşeyin en iyisine sahip olanlar değildir, onlar karşılarına çıkan herşeyin değerini en iyi bilenlerdir. [/h]
  • [h=4]Mutluluk; ağlayanlar, incinenler, araştırma yapanlar, ve çabalayanlar için vardır, çünkü böyle insanlar hayatlarına giren her insanın önemini takdir edenlerdir.[/h]
  • [h=4]Kahkaha ruhun dansıdır.[/h]
  • [h=4]Pek çokları mutluluğu insandan daha yüksekte ararlar, bazıları da daha alçakta. Oysa mutluluk insanın boyu hizasındadır. Konfiçyüs[/h]
  • [h=4]İyi geçirilmiş bir günün, mutlubir uyku getirmesi gibi; iyi yaşanmış bir hayat da mutlu bir ölüm getirir. Leonardo da Vinci (1452-1519)[/h]
  • [h=4]Ayakkabılarım olmadığı icin üzülürdüm, ta ki sokakta ayakları olmayan adamı görene kadar Balzac[/h]
  • [h=4]Karamsar olmak zor değil. Zor olan, çılgın bir firtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir.[/h]
  • [h=4]Benim mutluluğum şundan ileri geliyor: Sahip olduğum şeyler için seviniyor, Sahip olamadığım şeyler üzerinde düşünmüyorum.[/h]
  • [h=4]Gülmek için mutluluğu beklersen tebessüm bile edemeden ölürsün.[/h]
  • [h=4]Bol bol gülümse, hem maliyeti sıfırdır, hem de bedeline paha biçilmez…[/h]
  • [h=4]Başarı istediğini elde etmek, mutluluk ise elde ettiğini sevmektir…[/h]
  • [h=4]Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez. Bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurumun kenarındayken bile gülümseyeceksin.[/h]
  • [h=4]Akılsız adam mutluluğu uzaklarda, akıllı ise o’nu ayaklarını altında arar…[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...