clawiss
Üye
-
Konu Sahibi
-
şu fenerde ne varsa bi yenemiyolar
Yurek var. Tum saldirilara karsi milli mucadele ruhu var. Ha bu sene feneri o hale getirmeselerdi yine sampiyon olamazdiniz. Bu halde bile sizle kafa kafaya catir catir oynadi!!
öyle düşünüyorsan Galatasaray da iki sene önce 8. olmuştu ki bu 8.'lik de son haftalarda alınan galibiyetlerle geldi biz de o durumdan çıkıp şampiyon olduk bir senede
öyle düşünüyorsan Galatasaray da iki sene önce 8. olmuştu ki bu 8.'lik de son haftalarda alınan galibiyetlerle geldi biz de o durumdan çıkıp şampiyon olduk bir senede
Guldum
Guldum
Ben de sizin yok yere şampiyonluk kutlamanız (Bursanın şampiyonluğu) şike yapan takımınızın adına leke süren başkanınıza destek vermenize Fenerbahçelilik durusunun ne olduğunu her defasında kanıtladığınıza (polis arabasını yakmak, polislere saldırmak) 30 yıl Türkiye Kupası alamamanıza daha da sayarım isterseniz bütün bunlara karşı her muhabbette biz sizi 6-0 yendik demenize az gülmedim
iki konu arasında pire ile deve arasındaki kadar fark var, karıştırmayın. İki takımada başarılar.
çok acımasız olmuşsun...Ben de sizin yok yere şampiyonluk kutlamanız (Bursanın şampiyonluğu) şike yapan takımınızın adına leke süren başkanınıza destek vermenize Fenerbahçelilik durusunun ne olduğunu her defasında kanıtladığınıza (polis arabasını yakmak, polislere saldırmak) 30 yıl Türkiye Kupası alamamanıza daha da sayarım isterseniz bütün bunlara karşı her muhabbette biz sizi 6-0 yendik demenize az gülmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?