Derbi Öncesinde Son Mesaj Şu Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Derbi Öncesinde Son Mesaj Şu Oldu
<span style="color:#FF0000">Derbi öncesinde son mesaj şu oldu.....</span>

Beşiktaş ile Galatasaray takımları arasında Turkcell Süper Ligi&#39;nde hafta sonunda yapılacak derbi maç öncesi iki kulüp yöneticileri dostluk mesajları verdi.

İstanbul Valiliği&#39;nde yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısının ardından, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel ile Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, el sıkışarak birbirlerine başarılar diledi.

Yücel, yaptığı açıklamada, her iki takıma da başarılar dilediğini belirterek, &#39;&#39;Dostça ve iyi oynayanın kazanacağı bir müsabaka olacaktır. Olaysız bir şekilde maçın bitmesini bekliyoruz&#39;&#39; dedi.

Gökşen ise güvenlik önlemleri konusunda herhangi bir sorun olmadığını ifade ederek, &#39;&#39;Sezonun son derbisi, her iki takıma da başarılar diliyoruz. Güzel bir maç izlettireceğimizi sanıyorum. Seyircilerimizin de herhangi bir büyük risk taşımadığı için iki takıma yakışır bir şekilde maç izleyeceklerini umuyoruz. Güzel bir derbi olsun&#39;&#39; diye konuştu.

Fatih Gökşen, &#39;&#39;Beşiktaş&#39;ı da dün akşamki kupa zaferinden dolayı kutluyorum&#39;&#39; diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmaların ardından iki takım yöneticileri birlikte fotoğraf çektirdi.

Dostça bi mücadele olması dilegiyle her iki takımada başarılar dilerim&#33;

Salihyet

Salihyet

Üye
yav bu dostluk göstersini niye fenere yapmıyolar,has ve has türk takımıyız,neyse hiç bi desteğe ihtiyacımız yok

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Dostluk gösterilerini fazlasıyla yaptılar. Ancak başkanınız burnundan kıl aldırmıyor o herkesi eleştirebilir herkese laf söyleyebilir ancak kendisine eleştiri veya laf söylenemez böyle büyüklük gösterilerinde olursa elbetteki diğer klüpler tarafından antipatiyle karşılanacaktır&#33;

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Dostlukları kabardı son günlerde

D3N1Z

D3N1Z

Üye
ahh hahh FB&#39;im kıskanıyorlar hep herkez karsı

yitik savaşçı

Üye
Anlata anlata dilimde tüy bitti... Aziz Bey başkan; Fenerbahçe itici...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt