Derbi maç için kaç bilet satıldı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Derbi maç için kaç bilet satıldı?
Fenerbahçe Kulübü, 19 Eylül Pazar günü Beşiktaş ile oynanacak derbi maç için kaç bilet satıldığını duyurdu.





Fenerbahçe Kulübü, 19 Eylül Pazar günü Beşiktaş ile oynanacak derbi maçı için bugün itibariyle kombine kartlı taraftarlar dahil olmak üzere bilet alan taraftar sayısının 40 bin 242'ye ulaştığını duyurdu..

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, daha önceki yıllardaki bilet satışlarından örnekler verilerek, ''Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmaları, 2008-2009 sezonunda, kombine biletler dahil olmak üzere 40.355 taraftarımız; 2009-2010 yılında yine kombine biletler dahil olmak üzere 42.975 taraftarımız izlemiştir. Bugün itibariyle Beşiktaş derbi maçı için kombine kartlı taraftarlarımız dahil olmak üzere bilet alan taraftar sayımız 40.242'ye ulaşmıştır; bilet satışlarımız da halen devam etmektedir'' denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
''Fenerbahçe taraftarı maçlara ilgi göstermiyor, taraftar takımını desteklemiyor, bilet satışları düştü şeklindeki haberleri; camiamızda huzursuzluk yaratmaya yönelik yürütülen 'kara kampanyanın' bir parçası olarak gördüğümüzün bilinmesini istiyoruz. Taraftarımızın da hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada, bugüne dek olduğu gibi 'Hep destek tam destek' sloganıyla takımımıza destek olacağına ve Fenerbahçe'nin başarısız olması için kaos ortamı yaratmaya çalışanlara en iyi cevabı da derbi maçta göstereceği birlik ve beraberlikle vereceğine inanıyoruz.''
 


'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
satış yok diyen kolpa medyaya tersten selamlar :D

ama ben olsam bilet almazdım.
 
'Davut

'Davut

Üye
Her zaman destek vermiştir Fenerbahçe Taraftarı ...;) Onların dediği zaten gerçeği ne zaman yansıttı ki...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt