Depremin Habercisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Depremin Habercisi ?

Depremin Habercisi

17 Agustos gecesi Adapazari’nda yasli bi teyze, gece saat 2 buçukta ana caddedeki apartmanlardan birinin zillerini çalmaya baslamis. Kimse kadina kapiyi açmamis, hatta uyandirdiklari için, cami açan bagirip çagirmis. Üst katlardan bi adam, “Gecenin bu saatinde ne istiyosun teyze?” diye sormus. Kadin, “Karnim aç oglum. Bi parça ekmek var mi?” deyince adam, “Yok, yok. Allah Allah, gecenin bu saatinde ne bu yahu?” demis. Yataga döndügünde karisi, yasli kadinin aç oldugunu ögrenince, “Keske verseydik” demis.

Teyze zillere basmaya devam etmis. En üst katta yeni evli bi çift oturuyomus. Kadinin ne istedigini ögrenince kapiyi açip yukari çagirmislar. Evin hanimi, hemen yiyecek biseyler hazirlamis. Kadina eslik edip beraberce yemisler. Yemek bitince kadincagiz, “Içimde bi huzursuzluk var. Bi an evvel disari çikalim” diye yalvarmaya baslamis. Genç çift, sirf kadini kirmamak için sokaga inmis. Daha disari adim atar atmaz da her yan sallanmaya baslamis. Depremde o kocca apartman yerle bir olmus.

O binada oturanlardan sadece yeni evliler ve kocasina, “Keske yemek verseydik” diyen kadin ölümden kurtulmus. Onu da 3 gün sonra enkazin altindan çikarmislar.

• Beğen
Tepkiler: cotanak81

burak9400

burak9400

Üye
vay anasını şaşırdım valla

Odysseus

Odysseus

Üye
Enteresan ama dikkat çekmek için yazdıkları bir senaryo olabilir. Ama yine de evliyaların memleketinde yaşıyoruz doğru da olabilir.

Bora

Bora

Üye
Ne denir ki şimdi buna ?

Cynical

Cynical

Üye
Bu huzursuzluk olayına inanıyorum çünkü ablamın arkadaşlarından birisi de o gece içerisinde bir huzursuzluk duyduğunu söyleyerek diğer arkadaşlarını hiç adetleri olmayan bir şekilde gece 2:30'da dışarı çıkarmış... Evleri depremde yıkılmış ancak onlar dışarıda olduklarından dolayı kurtulmuşlar.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olabilir ben inanıyorum.

arslansem

arslansem

Üye
İlginç.Adapazarında buna benzer bi hikaye duymuştum

berkan55

berkan55

Üye
hic bir sey imkansiz degildir

oguziverson

oguziverson

Üye
ilginç...

Salihyet

Salihyet

Üye
Bizim köyün gölünün hikayesi de böyle yaa :ehe Tesadüf mü ne :naughty:

Salihyet

Salihyet

Üye
Ben ona istiklal marşını tersten okutacağım adem abi, merak etme :)

oguziverson

oguziverson

Üye
Salihyet

Salihyet

Üye
İnsanlar konuşa konuşa anlaşırmış, arkadaş biraz gergin, konuşur anlaşırız ;) :)

oguziverson

oguziverson

Üye
Bizim köyün gölünün hikayesi de böyle yaa :ehe Tesadüf mü ne :naughty:
bunula mı anlaşıosun?
Ben ona istiklal marşını tersten okutacağım adem abi, merak etme :)
yada bununla bunun için sn ne alıosun uyarı değildir heralde çünkü bu terbiyesizliğe girmio

alperen1313

alperen1313

Üye
barış için insalık için batsın bu dünya :=)))
ne alak dimi..
gerginlik yapmayın kardeşler hayırdır..
deprem kendi aranızdamı oluyor yoksa????
içten parçalanmayın...
sakın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt