bi baktim gardolap salincak gibi sallaniyo ven gardolabi tuttum kardesim icerde televizyonu tutmus assagi baktik millet hep disarda ariyoruz birilerini telefonlar kilit, full cekmesine ragmen aradigin an kapaniyo zar zor ulastik birilerine acik alana ciktigimizda. Cok korkunctu kardesim korkudan ayagindaki ayakkabiyi hissetmeyip eline bi cift daha alip assagi inmis 
Ölmek için doğduk arkadaşlar. Sallandığımı fark ettim kıpırdamadım yatmaya devam ettim. Ecelimde varsa olurum zaten.
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
İnsan irade sahibidir.Ecelinle alakası yok o işin (örneğin birisi seni öldürecek sen ecelim geldiyse ölürüm diyorsun ama kaçarsan kurtulabilirsin )Ölmek için doğduk arkadaşlar. Sallandığımı fark ettim kıpırdamadım yatmaya devam ettim. Ecelimde varsa olurum zaten.
Depremden kaçamazsın ama binalardan kaçabilirsin.Doğal afetten bahsediyoruz hadi binadan çıktım koşuyorum bu sefer araba çarpar olurum. Biri beni öldürmeye çalışsa tabiki kaçarım. Doğal afet Allah'ın işi. Ondan mı kaçacağım ?
Her yer bina artıkDepremden kaçamazsın ama binalardan kaçabilirsin.

Dede otur bekle o zaman kaçmaHer yer bina artık![]()

Kaçsak kafamıza kiremit düşer o dereceDede otur bekle o zaman kaçma![]()
(İstanbul için)Kaçmassan da beton düşer karar senin :-)Kaçsak kafamıza kiremit düşer o derece(İstanbul için)
İstanbulda değilimKaçmassan da beton düşer karar senin :-)