Deprem oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Çanakkalede toplam 100 e yakın yaralı var. Çok büyük bir kısmı panik ataktan. Not ben Balıkesirliyim bu öğrendiğim haber. Ben açıkçası hissetmedim Balıkesirde ama hissedenler çok olmuş.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Dershaneyi tatil etmişler deprem oldu diye, boşu boşuna gittimÇanakkale'de binalarda çatlaklar oluşmuş. Binalardan atlayanlar olmuş.(30 kişi)

greenmile

greenmile

Üye
99 kocaeli depreminde yengem ve oğlunun cesedini tam 45 gün sonra enkazdan çıkardık o zamanlar çok ufaktım ve artık depremin d'si bile korkutmuyor beni. Şirketteydik depremde ve kızlar bile erkeklerden daha olgun davranıyor böyle olaylarda:D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
kuşadasında bile hissedildi ben yemek yiyordum masa hafif sallandı televizyon titredi kısada sürmedi ha uzundu yani.

zombaka

zombaka

Üye
ben uyuyodum dışarı çıkmaya üşendim

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bizim evde bebek olan kardesim yatak odasinin balkonunda klavyeyi nerden bulmusta oynuyo diye gidiyodum klavye tikirtisu gibi sesler geliyodu sanki klavyeye oturuyodu :ehe bi baktim gardolap salincak gibi sallaniyo ven gardolabi tuttum kardesim icerde televizyonu tutmus assagi baktik millet hep disarda ariyoruz birilerini telefonlar kilit, full cekmesine ragmen aradigin an kapaniyo zar zor ulastik birilerine acik alana ciktigimizda. Cok korkunctu kardesim korkudan ayagindaki ayakkabiyi hissetmeyip eline bi cift daha alip assagi inmis :kop2:
Sukur bi sorun yok :confused:

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
zombaka

zombaka

Üye
tabi istanbulda oturduğum için burda atıp tutuyorum ama çanakkalede nasıl hissedildi bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Murat Alper

Murat Alper

Üye
geçmiş olsun can kaybı yokmuş allahtan

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Şefkat tokatı...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ölmek için doğduk arkadaşlar. Sallandığımı fark ettim kıpırdamadım yatmaya devam ettim. Ecelimde varsa olurum zaten.

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Depremle uyandım kapıyı kilitlemiştim anahtarı bulamadım :-D

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ölmek için doğduk arkadaşlar. Sallandığımı fark ettim kıpırdamadım yatmaya devam ettim. Ecelimde varsa olurum zaten.

ölmek için değil sınavı kazanmak için doğar aslında insan. ama bazıları bunu yoksayar direk. Allah korudu bişey olmadı.

kfahaa

kfahaa

Üye

İnsan irade sahibidir.Ecelinle alakası yok o işin (örneğin birisi seni öldürecek sen ecelim geldiyse ölürüm diyorsun ama kaçarsan kurtulabilirsin )

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Doğal afetten bahsediyoruz hadi binadan çıktım koşuyorum bu sefer araba çarpar olurum. Biri beni öldürmeye çalışsa tabiki kaçarım. Doğal afet Allah'ın işi. Ondan mı kaçacağım ?

kfahaa

kfahaa

Üye
Doğal afetten bahsediyoruz hadi binadan çıktım koşuyorum bu sefer araba çarpar olurum. Biri beni öldürmeye çalışsa tabiki kaçarım. Doğal afet Allah'ın işi. Ondan mı kaçacağım ?

Depremden kaçamazsın ama binalardan kaçabilirsin.

Üst Alt