Deniz Kuvvetlerimiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thebora

Üye
    Konu Sahibi
Deniz Kuvvetlerimiz

omayra

Üye
Bir haber okumuştum, bizim deniz kuvvetlerimizin çok fazla gelişmediği yıllarda, uluslararası yapılan bir tatbikatta, amerikalılar son sistem cihazlarla hedefe atış yapıyorlar ama hedefi tutturamıyorlarmış. Bizimkiler ise elde hesap yapıp 12den vuruyorlarmış hepsini. :) Azcık övünelim ama değil mi.. Savaş olmasın ama savunmamız da güçlü olsun :spr

D3N1Z

D3N1Z

Üye
umarim bunlari kullanma geegi duymayiz

thebora

Üye
    Konu Sahibi
Bir haber okumuştum, bizim deniz kuvvetlerimizin çok fazla gelişmediği yıllarda, uluslararası yapılan bir tatbikatta, amerikalılar son sistem cihazlarla hedefe atış yapıyorlar ama hedefi tutturamıyorlarmış. Bizimkiler ise elde hesap yapıp 12den vuruyorlarmış hepsini. :) Azcık övünelim ama değil mi.. Savaş olmasın ama savunmamız da güçlü olsun :spr
:yuru :yuru :yuru

jöly

Üye

:spr:yuru:yuru
çok güzel bir paylaşım teşekkürler Bora..:spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt