BOZKURT
Emekli Yönetici
durmadan aynı şeyi tekrarlayıp duruyon niye? söleyeyim çünkü tek güvencen bu başka şekilde kendini haklı çıkaramazsın değilmi bunu benden ii biliyorsun muhalefet hanım...kaçmıyorum ama bence sende laflarına dikkat et burdayım varsa bi derdin söyle sen emir verme bende öyle yazmiyayım
çok saol ya hiç güleceğim yoktu yadurmadan aynı şeyi tekrarlayıp duruyon niye? söleyeyim çünkü tek güvencen bu başka şekilde kendini haklı çıkaramazsın değilmi bunu benden ii biliyorsun muhalefet hanım...
sendemi Ahmet
20 - 25 yıldır aynı yollarda dolanıp bişey bulamamak ve başaramamak, yolu değiştirmek için yeterde artar bile
bencede zaten bu hayatta en önemlisi inanmakBulamasa da başaramasa da insanın inandığı yolda yürümesi kadar güzel bir şey yok bence.
Arkadaşlarım kardeşlerim
Biz 25 yıllık 30 yıllık konuları tartışırken
başka milletler ozon tabakasının üzerinde seyahat planları yapıyor
ben utandım, uyanmak istedim
inşallah hepimiz uyanırız
çok saol ya hiç güleceğim yoktu ya
tabiki söylerim hem önce sen başlattın bana emirli konuşarak
ya kendimi bi an orta okul yıllarında hissetim
şuan hala gülüyorum
Tamamda abi ozaman keselim eliTürkiye'nin ozon tabakasında yürüyebilecek teknolojiye sahip olabilmesi için önce emperyalist güçlerin Türkiye üzerindeki ellerini kesip atmak gerekiyor.O elin kesilme sürecine Devrim, eli kesene de Devrimci deniyor.
aynaya bakınca zaten gülüyorum çünkü kendimi çok seviyorum ve seviliyorum zaten kendini sevmeyen insan başkalarını hiç sevemez anladın the_bozkurt neyse bak konu nerden nereye gidiyo sende aynaya bak eger kendini çok seviyosan eminim sende mutlu olursun ve gülersinaynaya bak gülecek çok şey görebilirsin benim sözlerime gerek bile duymazsın....
Türkiye'nin ozon tabakasında yürüyebilecek teknolojiye sahip olabilmesi için önce emperyalist güçlerin Türkiye üzerindeki ellerini kesip atmak gerekiyor.O elin kesilme sürecine Devrim, eli kesene de Devrimci deniyor.
yok doğunun ortasından Erzurumdanaynaya bakınca zaten gülüyorum çünkü kendimi çok seviyorum ve seviliyorum zaten kendini sevmeyen insan başkalarını hiç sevemez anladın the_bozkurt neyse bak konu nerden nereye gidiyo sende aynaya bak eger kendini çok seviyosan eminim sende mutlu olursun ve gülersin
burada espiri anlayışın zzüüüpper
o koptumlarıda sonradan ii akıl ettin bak şimdi daha da gülüyom koptum
sen karadeniz tarfındaydın deme
--------------- Ekleme ---------------
bak hemşeri sayılırız aslında ben erzurumlularla ii anlaşırım komsşularımız var süper insanlaryok doğunun ortasından Erzurumdan
ben karadenizliyim ama ne dediğinizi anlıyamadımbak hemşeri sayılırız aslında ben erzurumlularla ii anlaşırım komsşularımız var süper insanlar
neyse kardeşim sana ii forumlar sen bidaha emir vereerek yazma bende sana karşı dogru yazayım
yanlış ta hatırlamıyosam benim bildiğim bi karadenizli vardı oda albay ama kim hatırlayamadım
hemşerimi erzurum nere adana nerebak hemşeri sayılırız aslında ben erzurumlularla ii anlaşırım komsşularımız var süper insanlar
neyse kardeşim sana ii forumlar sen bidaha emir vereerek yazma bende sana karşı dogru yazayım
yanlış ta hatırlamıyosam benim bildiğim bi karadenizli vardı oda albay ama kim hatırlayamadım
Tamamda abi ozaman keselim eli
burada tartışmakla yollarda birbirimizle inatlaşmakla olmaz bu
yada bişey yapalım Deniz Gezmiş Geri gelsin
onun arkasından ağlayıpta nereye varıcaz
ilk önce üstümüzü başımızı toparlayalım ondan sonra ilerleriz
şuan için böyle bir devrim yapmak eşittir türkiyeyi yıkmak
tabi yıkılmayacak zaten darbeye aç olan ülkemiz bir darbe daha yaşıyacak
başka çözümü yok neyazıkki
Lanet olsun benim içimdeki bu insan sevgisine...Bozkurt en iyisi boşverlim biz Gezmiş'i falan, Osmanlı gelsin kurtarsın bizi. Hatta direk yükselme devrinden Fatihi çağıralım daha iyi olur değil mi
adanada ikahmet ediyorum bak bunu bile düşünemiyorsunhemşerimi erzurum nere adana nere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?