Nazy
Üye
Bildiklerimi Ben veya BAşkası anlatsa Bu konu kapatılırNazy, yanlış anlama ama hani derler ya; bilmediğin bir şey üzerine konuşma, diye. İşte o misal. Yazdıklarınla buradaki mevzunun ve konu adamının örtüşür bir yanı yok.
Abi Forumda yazmak boş gibiÖyle olsun Ali, biliyorsun bari bilmiyorum deme iki gözüm.
Kuralları biliyorsan kurallara göre hareket et o zaman imalı konuşuyorum ki anlayasında bir daha kendini böyle ikaz ettirtmeyesin.form kurallarını ii biliyorum mesajınıda gayet ii anladım imalı imalı söylemene gerek yok çok şükür aklım yerinde ayrıca deniz gezmişi ve abdullah öcalanı bir tutanında aklından şüphe ederim kimsede kusurabakmasın...
sen gülmeye ve susmaya devam et ozaman bilmem biliyormusun gülerek susarak bu hayat gecmiyor ya da bu memleket düzelmiyorBildiklerimi Ben veya BAşkası anlatsa Bu konu kapatılır
Çok kişi banlanır bu yüzden sadece gülüyor ve susuyorum Forumun sağlığı için
Sizi Yollarda görmek istiyoruz ceyda hanımsen gülmeye ve susmaya devam et ozaman bilmem biliyormusun gülerek susarak bu hayat gecmiyor ya da bu memleket düzelmiyor
doğru söze can kurbanSizi Yollarda görmek istiyoruz ceyda hanım
Size kaldı memleketi düzeltmek
hiç aklına gelmiyor deme caps lock tuşunu açık unutmuş olma ihtimal ben nasıl hareket ettiğiminde farkındayım senın karşında çocuk yok .......uyarKuralları biliyorsan kurallara göre hareket et o zaman imalı konuşuyorum ki anlayasında bir daha kendini böyle ikaz ettirtmeyesin.
mesajların sonradan düzeltilme fonksiyonu varhiç aklına gelmiyor deme caps lock tuşumun açık olma ihtimali ben nasıl hareket ettiğiminde farkındayım senın karşında çocuk yok ........ uyar
ceyda hanım lütfen kelimelerinizi kullanırkenhiç aklına gelmiyor deme caps lock tuşumun açık olma ihtimali ben nasıl hareket ettiğiminde farkındayım senın karşında çocuk yok ........ uyar
Ağzını bozmadan sözlerine devam et hep böyle ortalığı karıştırıyorsun sanki farkında değiliz her seferinda aynı şeyi yapıyorsunhiç aklına gelmiyor deme caps lock tuşumun açık olma ihtimali ben nasıl hareket ettiğiminde farkındayım senın karşında çocuk yok insan gibi uyar
Bu sözünü aynen sana iade ediyorum herkes kendine yakışanı yaparmış...insan gibi uyar
yaşımı biliyorum bayan olduğumuda asla unutmam ama unutanlar var karşımdaki bana nasıl davranırsa bende ona aynı şrkılde davranırım kımse kımseye emir kipi kulanamaz tekrar söylüyorm umarım anlaşılmışımdırceyda hanım lütfen kelimelerinizi kullanırken
kendi yaşınızı ve bayan olduğunuzu unutmayın
sendemi AhmetYollarda bizi görmek isteyenler, kendi adıma konuşayım. Yollardayım ben gerektiği her zaman. Örnek geçen sene 1 mayıs. Bu sene hiçbirinde yoktum çünkü sınavlarıma denk geldi. Ama uygun olduğum her zaman inandığım olay için yollarda olurum.
Karides 2 sene oralarda bulunduğunu söylemiş bende yaklaşık 1.5 senedir yollardayım ve dediği gibi anılar bitmez.
Her zamanki taktiğin işte kurtoğlunada diğer arkadaşlarada hep aynı şekilde karşılık verip sıkıştığın zaman masummuşsun gibi aradan çıkacan hayaşımı biliyorum bayan olduğumuda asla unutmam ama unutanlar var karşımdaki bana nasıl davranırsa bende ona aynı şrkılde davranırım kımse kımseye emir kipi kulanamaz tekrar söylüyorm umarım anlaşılmışımdır
neyse uzatmanın anlamı yok
küfür ya da harek etiğimi sanmıyorum ortalığı karıştıranlarda ap açık ortada onlar bilmedikleri kişi hakkında yorum yapanlar inandığım ve güvendiğim herşeyi savunuyorum buda sana göre ortalık karıştırmakmıAğzını bozmadan sözlerine devam et hep böyle ortalığı karıştırıyorsun sanki farkında değiliz her seferinda aynı şeyi yapıyorsun Bu sözünü aynen sana iade ediyorum herkes kendine yakışanı yaparmış...
kaçmıyorum ama bence sende laflarına dikkat et burdayım varsa bi derdin söyle sen emir verme bende öyle yazmiyayımHer zamanki taktiğin işte kurtoğlunada diğer arkadaşlarada hep aynı şekilde karşılık verip sıkıştığın zaman masummuşsun gibi aradan çıkacan ha, niye oratalığı karıştırıp aradan çıkıp gidiyorsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?