Deniz Gezmiş 52 dakikada öldü

Nazy

Üye
Nazy, yanlış anlama ama hani derler ya; bilmediğin bir şey üzerine konuşma, diye. İşte o misal. Yazdıklarınla buradaki mevzunun ve konu adamının örtüşür bir yanı yok.
Bildiklerimi Ben veya BAşkası anlatsa Bu konu kapatılır
Çok kişi banlanır bu yüzden sadece gülüyor ve susuyorum Forumun sağlığı için

ChavRash

Emekli Yönetici
Öyle olsun Ali, biliyorsun bari bilmiyorum deme iki gözüm.

Nazy

Üye
Öyle olsun Ali, biliyorsun bari bilmiyorum deme iki gözüm.
Abi Forumda yazmak boş gibi
ama eminim inşallah bir buluşmada nasip olur 1.5 saatte herkesi ikna ederim
ben burdakilerden daha koyu bir fanatiğiydim bu adamın...
ama askerlik herşeyi öğretiyor...
bize bu konuyu İl jandarma Komutanımız Kurmay Albay Hüsamettin BIÇAK anlatmıştı
Komutanımızda bu adamın taraftarıydı gençken,
Ama anlatımın sonunda hayretler içerisinde kaldık Neler olmuş neler bitmiş herşey farklı
Gazeteler yine bu zamanki gibi yalan haberler yazmış...
daha neler neler....
bunlar kulaktan dolma değil resimler ve geniş kaynakları var...

benim gibi dik kafalı biri ikna olduysa herkez ikna olur

ChavRash

Emekli Yönetici
Onun sana anlattıklarını tahmin edebiliyorum Ali. Her duyduğuna inanma demişler iki gözüm. Ben sana buraya bir şey yazarım yine şaşırır kalırsın. İnşallah buluşuruz dediğin gibi.

BOZKURT

Emekli Yönetici
Kuralları biliyorsan kurallara göre hareket et o zaman imalı konuşuyorum ki anlayasında bir daha kendini böyle ikaz ettirtmeyesin.

CEREN

Üye
Bildiklerimi Ben veya BAşkası anlatsa Bu konu kapatılır
Çok kişi banlanır bu yüzden sadece gülüyor ve susuyorum Forumun sağlığı için
sen gülmeye ve susmaya devam et ozaman bilmem biliyormusun gülerek susarak bu hayat gecmiyor ya da bu memleket düzelmiyor
bildiklerini de tekrar düşün olurmu ondan sonra kaarar ver celişki iyi birşeyde değildir nazy
herkese ii akşamlar

CEREN

Üye
Kuralları biliyorsan kurallara göre hareket et o zaman imalı konuşuyorum ki anlayasında bir daha kendini böyle ikaz ettirtmeyesin.
hiç aklına gelmiyor deme caps lock tuşunu açık unutmuş olma ihtimal ben nasıl hareket ettiğiminde farkındayım senın karşında çocuk yok .......uyar
emir almam ben kimseden de seninde kimseye karşı emir kipi kullanmaya hakkın yok

Nazy

Üye
hiç aklına gelmiyor deme caps lock tuşumun açık olma ihtimali ben nasıl hareket ettiğiminde farkındayım senın karşında çocuk yok ........ uyar
ceyda hanım lütfen kelimelerinizi kullanırken
kendi yaşınızı ve bayan olduğunuzu unutmayın

BOZKURT

Emekli Yönetici
hiç aklına gelmiyor deme caps lock tuşumun açık olma ihtimali ben nasıl hareket ettiğiminde farkındayım senın karşında çocuk yok insan gibi uyar
Ağzını bozmadan sözlerine devam et hep böyle ortalığı karıştırıyorsun sanki farkında değiliz her seferinda aynı şeyi yapıyorsun
Bu sözünü aynen sana iade ediyorum herkes kendine yakışanı yaparmış...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yollarda bizi görmek isteyenler, kendi adıma konuşayım. Yollardayım ben gerektiği her zaman. Örnek geçen sene 1 mayıs. Bu sene hiçbirinde yoktum çünkü sınavlarıma denk geldi. Ama uygun olduğum her zaman inandığım olay için yollarda olurum.

Karides 2 sene oralarda bulunduğunu söylemiş bende yaklaşık 1.5 senedir yollardayım ve dediği gibi anılar bitmez.

CEREN

Üye
ceyda hanım lütfen kelimelerinizi kullanırken
kendi yaşınızı ve bayan olduğunuzu unutmayın
yaşımı biliyorum bayan olduğumuda asla unutmam ama unutanlar var karşımdaki bana nasıl davranırsa bende ona aynı şrkılde davranırım kımse kımseye emir kipi kulanamaz tekrar söylüyorm umarım anlaşılmışımdır
neyse uzatmanın anlamı yok

Nazy

Üye
sendemi Ahmet
20 - 25 yıldır aynı yollarda dolanıp bişey bulamamak ve başaramamak, yolu değiştirmek için yeterde artar bile

BOZKURT

Emekli Yönetici
Her zamanki taktiğin işte kurtoğlunada diğer arkadaşlarada hep aynı şekilde karşılık verip sıkıştığın zaman masummuşsun gibi aradan çıkacan ha, niye oratalığı karıştırıp aradan çıkıp gidiyorsun....

CEREN

Üye
küfür ya da harek etiğimi sanmıyorum ortalığı karıştıranlarda ap açık ortada onlar bilmedikleri kişi hakkında yorum yapanlar inandığım ve güvendiğim herşeyi savunuyorum buda sana göre ortalık karıştırmakmı
ha bide kendi adına konuş olmazmı...

bazı üyelere, bu tip konuları görmek ters düşebilir.

Tavsiyem şu olabilir,
Televizyonda gördüğünüz siyaset haberlerini, kanal değiştirerek geçebiliyorsanız ...
Gazetede gördüğünüz siyaset haberlerini , bir arka sayfaya geçerek geçebiliyorsanız ...

Site içerisinde de,
İlgili siyasi konulara girmeyerek, bu işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
Yada konuya girerek;
Kendi karşıt yada istemediginiz durumu savunarak, siyaset yapmayarak konuyu sadece izleyebilirsiniz.

buda negative nin koydugu kurall ama bakıyorum da millet tartışma ortamı yaratma için elinden geleni yapıyor

ChavRash

Emekli Yönetici
Ali, Kurtuluş Savaşı ha deyince olup bitmedi. Bunlar olay değil olgudur. Yola çıkıp da yolu bitirmek zaman ister.

Senin dediğine bakarsak bu devlet hiçbir zaman Atatürk ilkelerini benimseyemedi; benimseyebilseydi darbeler olmazdı; partiler kapanmazdı, onlardan da vazgeçelim o zaman. Dedim ya bunlar olgudur diye, hepsi zaman ister. Sabrın sonu selamettir.

CEREN

Üye
kaçmıyorum ama bence sende laflarına dikkat et burdayım varsa bi derdin söyle sen emir verme bende öyle yazmiyayım

Nazy

Üye
neyse konu sakinliğini koruyor
fazla ateşlenmeden herkes yavaş yavaş bu konudan uzaklaşsın
(bu günü kazasız belasız kurtaralım başka bişey istemiyorum)