Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
625 denim sonrası bağzı uygulamalar açılmıyor silip tekrar yükledim

HAM ZA

HAM ZA

Üye
lumia 820 ye ne zaman gelecek acaba?

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
versino2

versino2

Üye
1 ay oldu 1 ay hala 925 32 likten haber yok

braayn

braayn

Üye
MS Denim güncellemesini eziyet haline getirdi yani bu konunun çokdan kapanmış ve bütün modellerin almış olması lazımdı ? Gdr2 den bahsediyorlar geldi gelecek diyoruz ama halen denimi alamayanları görünce sinir oluyorum. :gun1::gun1::gun1::off::off::off:

ArMaGeDdOn_87

Üye
MS Denim güncellemesini eziyet haline getirdi yani bu konunun çokdan kapanmış ve bütün modellerin almış olması lazımdı ? Gdr2 den bahsediyorlar geldi gelecek diyoruz ama halen denimi alamayanları görünce sinir oluyorum. :gun1::gun1::gun1::off::off::off:
Denim konusuna tamamen katılıyorum ama gdr 2 de sadece performans geliştirmeleri var o da yani o kadar bi etki yapmaz cihaza,onun için 1 sene daha wp10 beklencek :) asıl sorun bu

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
O değil de 920'nin gelecek dönemlerdeki akıbeti de belli oluyor ufaktan. Fena gözden çıkarılıyor :D

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
versino2

versino2

Üye
Black faciasından daha beter oldu

dakamon

dakamon

Üye
daha aralık ayındayken en geç ocak sonunda çoğu cihaz alır diyorduk. şubat geçti mart geldi aha da martın ortası geldi. Görürsünüz son cihaza gelene kadar nisanı bulacak geçebilirse de şaşırmam

• Beğen
Tepkiler: byibo
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bu kadar beklemeye değecek bir şeyler de yok sanırım ::)

Wp bekleme salonuna döndü :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
daha aralık ayındayken en geç ocak sonunda çoğu cihaz alır diyorduk. şubat geçti mart geldi aha da martın ortası geldi. Görürsünüz son cihaza gelene kadar nisanı bulacak geçebilirse de şaşırmam

Aralığı geçtim Ağustosta diyorduk ki; Eylül gdr1, Ekim - kasım denim, yıl bitmeden, olmadı Ocak başı gdr2...

• Beğen
Tepkiler: byibo
pirenuri

pirenuri

Üye
En büyük kazancı 920den yapan yani Windows Phone 8i adam eden , bir yukselişe geçiren 920'yi son güncelleme sıralarına koyuyorlar yazıktır. Şuan WP8 bu haldeyse MS yatsın kalksın 920yi alan bizlere şükretsin

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame, YkPkY, byibo ve 2 diğerleri
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
En büyük kazancı 920den yapan yani Windows Phone 8i adam eden , bir yukselişe geçiren 920'yi son güncelleme sıralarına koyuyorlar yazıktır. Şuan WP8 bu haldeyse MS yatsın kalksın 920yi alan bizlere şükretsin

Haklısın...

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Güncelleme sırasına göre bunu nasıl yorumluyorsunuz anlamıyorum

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
ON9

ON9

Üye
Hayır benim anlamadığım 925-1020 ile birebir aynı olan 920 'lere neden gelmez bu Denim. Diğer modellerde optimizasyon falan gibi alengirli laflarla bizi oyalıyorlar kabul edilir bir durum olmasa da. Ama 9xx 1020 işine aklım ermiyor bir türlü

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
byibo

byibo

Üye
Güncelleme sırasına göre bunu nasıl yorumluyorsunuz anlamıyorum
yanlış anlamazsan arkadaşım birşey sorucağım peki nasıl yorumlamamız lazım ? lumia 820 - 920 gibi cihazlar çıkalı nerdeyse 2 yıl oldu neden en sona bırakılıyor ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
yanlış anlamazsan arkadaşım birşey sorucağım peki nasıl yorumlamamız lazım ? lumia 820 - 920 gibi cihazlar çıkalı nerdeyse 2 yıl oldu neden en sona bırakılıyor ?

Daha önce lumia 620 en son aldı bu sefer ilk aldı, buna bakılarak yorum yapılamaz bence

Rainesto

Rainesto

Üye
620 yi kullanırken black gelmemişti de bu sefer 920 kullanıyorum bu onu da geçti

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ogzhnoTr
ardacumhur

ardacumhur

Üye
sahi bi denim vardı 920'ye noldu o? :D

Üst Alt