Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
625 denim sonrası bağzı uygulamalar açılmıyor silip tekrar yükledim
HAM ZA
Üye
lumia 820 ye ne zaman gelecek acaba?
versino2
Üye
1 ay oldu 1 ay hala 925 32 likten haber yok
braayn
Üye
MS Denim güncellemesini eziyet haline getirdi yani bu konunun çokdan kapanmış ve bütün modellerin almış olması lazımdı ? Gdr2 den bahsediyorlar geldi gelecek diyoruz ama halen denimi alamayanları görünce sinir oluyorum.
MS Denim güncellemesini eziyet haline getirdi yani bu konunun çokdan kapanmış ve bütün modellerin almış olması lazımdı ? Gdr2 den bahsediyorlar geldi gelecek diyoruz ama halen denimi alamayanları görünce sinir oluyorum.
Denim konusuna tamamen katılıyorum ama gdr 2 de sadece performans geliştirmeleri var o da yani o kadar bi etki yapmaz cihaza,onun için 1 sene daha wp10 beklencek asıl sorun bu
Aytaç-01
Üye
O değil de 920'nin gelecek dönemlerdeki akıbeti de belli oluyor ufaktan. Fena gözden çıkarılıyor
versino2
Üye
Black faciasından daha beter oldu
dakamon
Üye
daha aralık ayındayken en geç ocak sonunda çoğu cihaz alır diyorduk. şubat geçti mart geldi aha da martın ortası geldi. Görürsünüz son cihaza gelene kadar nisanı bulacak geçebilirse de şaşırmam
ardacumhur
Üye
Bu kadar beklemeye değecek bir şeyler de yok sanırım :
daha aralık ayındayken en geç ocak sonunda çoğu cihaz alır diyorduk. şubat geçti mart geldi aha da martın ortası geldi. Görürsünüz son cihaza gelene kadar nisanı bulacak geçebilirse de şaşırmam
Aralığı geçtim Ağustosta diyorduk ki; Eylül gdr1, Ekim - kasım denim, yıl bitmeden, olmadı Ocak başı gdr2...
pirenuri
Üye
En büyük kazancı 920den yapan yani Windows Phone 8i adam eden , bir yukselişe geçiren 920'yi son güncelleme sıralarına koyuyorlar yazıktır. Şuan WP8 bu haldeyse MS yatsın kalksın 920yi alan bizlere şükretsin
En büyük kazancı 920den yapan yani Windows Phone 8i adam eden , bir yukselişe geçiren 920'yi son güncelleme sıralarına koyuyorlar yazıktır. Şuan WP8 bu haldeyse MS yatsın kalksın 920yi alan bizlere şükretsin
Güncelleme sırasına göre bunu nasıl yorumluyorsunuz anlamıyorum
ON9
Üye
Hayır benim anlamadığım 925-1020 ile birebir aynı olan 920 'lere neden gelmez bu Denim. Diğer modellerde optimizasyon falan gibi alengirli laflarla bizi oyalıyorlar kabul edilir bir durum olmasa da. Ama 9xx 1020 işine aklım ermiyor bir türlü
yanlış anlamazsan arkadaşım birşey sorucağım peki nasıl yorumlamamız lazım ? lumia 820 - 920 gibi cihazlar çıkalı nerdeyse 2 yıl oldu neden en sona bırakılıyor ?
yanlış anlamazsan arkadaşım birşey sorucağım peki nasıl yorumlamamız lazım ? lumia 820 - 920 gibi cihazlar çıkalı nerdeyse 2 yıl oldu neden en sona bırakılıyor ?