ben zaten microsoftu aradım içimdeki kötülüklerden sayelerinde kurtuldum.bu ne böyle millete kafayı yedirecekler sahtekarlar.artık bu son telefonum olacak. bi daha telefon alırsam akılsız olanından alacam. şöyle eski klasik olanından. alo mu alo mesaj mı mesaj ohh kafamı dinleyecem artık. herkese tavsiyemdir. elin amerikalısı,çinlisi,japonu korelisi yapıyor biz de sazan gibi atlıyoruz her çıkana.almayalım bakalım o zaman ne halt edecekler görelim!!!eveeet gelelim bugünkü son durumaan itibari ile;
Dünya genelinde tüm 820 modeller arasından (76 adet) Denim alan cihaz sayısı 42
Dünya genelinde tüm 920 modeller arasından (81 adet) Denim alan cihaz sayısı 42
Country Variant olan modellerden 820nin Denim alıp 920nin almadığı ülke sayısı 4
Country Variant olan modellerden 920nin Denim alıp 820nin almadığı ülke sayısı 3
Country Variant olan modellerden hem 820nin hem de 920nin Denim aldığı ülke sayısı 12
![]()

Yok artık 920???625e geldi✋
Yok artık 920???
Hala güncel
925 16 veya 32 farkediyormu? ben çoktandır kullanıyorum denimi, 16gb bendeki.Yok artık ya en son 925 32 ler alacak
Vodadone sağolsun fark ettiriyor.Hafıza dışında normalde hiç bi fark yok925 16 veya 32 farkediyormu? ben çoktandır kullanıyorum denimi, 16gb bendeki.
Bu kaçıncı haftaya gelir hocam.920 ye de haftaya kadar gelir

Haber - #MWC 2015: Orta-Üst Seviye Windows Phone, Coship BVC X1 Resmi Olarak Duyuruldu! - MaxiCepDenimi falan artık düşünmüyorum da Acer in yeni ORTA segment cihazına bakın. Özellikleri süper olmuş. Sd410 bile varMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızAdamların W10 ile birlikte tanıtacağı Amirali merak ediyorum şimdiden. Microsoft a posta koyacaktır bence. En azından donanım açısından