Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bütün wp kullanan arkadaşlarım androide geçti bir ben kalmıştım. Lg g3 alacam kurtulacam. 920 de kenarda dursun isterse hiç güncelleme gelmesin zuhahah

G3 alma Sony Xperia al derim yada HTC , Meiuzu falan

osmanmert94

osmanmert94

Üye
G3 alma Sony Xperia al derim yada HTC , Meiuzu falan
Hocam 3GB ramli 32gb versiyonundan alacam. Sıfırı 1300-1400 lere kadar düşmüş. Sony almam 6 ayda bir cihaz çıkarma gibi bi saçmalık yapıyolar. 920 nin yanında 5s imde var onu satıp alacağım ekran minik olduğu için kullanmıyordum. Htc desen adam akıllı kamera koyamadı arayuzunu hiç sevmiyorum htc'nin. Meizu çin malı hiç bulaşmam. Samsung da tasarım yok. Yine dönüp dolaşıp LG G3 32GB ve 3GB Ram li versiyon kalıyor.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Hocam 3GB ramli 32gb versiyonundan alacam. Sıfırı 1300-1400 lere kadar düşmüş. Sony almam 6 ayda bir cihaz çıkarma gibi bi saçmalık yapıyolar. 920 nin yanında 5s imde var onu satıp alacağım ekran minik olduğu için kullanmıyordum. Htc desen adam akıllı kamera koyamadı arayuzunu hiç sevmiyorum htc'nin. Meizu çin malı hiç bulaşmam. Samsung da tasarım yok. Yine dönüp dolaşıp LG G3 32GB ve 3GB Ram li versiyon kalıyor.

Ben olsam seçimimi xperia yada lg yada htc arasında yapardım

pissed26

pissed26

Üye
925 32gb hala yok :D

pissed26

pissed26

Üye
Daha çok beklicez gibime geliyor
valla şarj konusunda bi faydası olmayacaksa ki olmayacak çokta bi faydası olacağını düşünmüyorum kardeşim ben güncelleme denetlemeyi bıraktım bugün belki diyerek denedim ama sonuç yine hüsran :D

emz

emz

Üye
Sony açıklama yaptı artık sadece senede bir cihaz çıkartacaklar. Amiral gemi olarak dediğim ama. Mesela xpreiaz4 çıkacak onu al kafan bir yıl rahat etsin. Benden sana tavsiye. Hem su geçirmez. Güzel bir cihaz olacak. Bekle çıkınca al. Başkasına bakma ;)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Sony açıklama yaptı artık sadece senede bir cihaz çıkartacaklar. Amiral gemi olarak dediğim ama. Mesela xpreiaz4 çıkacak onu al kafan bir yıl rahat etsin. Benden sana tavsiye. Hem su geçirmez. Güzel bir cihaz olacak. Bekle çıkınca al. Başkasına bakma ;)
Hocam o kadar param yok 2300 gibi bir fiyatla çıkar Z4. Hem o kadarı israf benim için..

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Şubat sonuna kadar tüm telefonlara gelecekmiş

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Rainesto

Rainesto

Üye
Geçen yine güncelleme kontrol ediyorum

versino2

versino2

Üye
Vodafone forumda 32 lik için soranlardan birine cevap vermişler şu şekilde cevap ; Talebinize istinaden durumu Nokia firmasında kontak da olduğumuz kişilere danıştık ve aldığımız bilgiye göre ; 32GB lık sürüm için testleri tamamlanmak üzereymiş. Net tarihi veremediler ama en kısa zamanda 32GB lık içinde yeni sürümü sizler için yayınlayacaklarmış. : smileyhappy : Tarih konusunda bir bilgi edinirsek , mutlaka sizleri de bilgilendiriyor olacağız.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Vodafone forumda 32 lik için soranlardan birine cevap vermişler şu şekilde cevap ; Talebinize istinaden durumu Nokia firmasında kontak da olduğumuz kişilere danıştık ve aldığımız bilgiye göre ; 32GB lık sürüm için testleri tamamlanmak üzereymiş. Net tarihi veremediler ama en kısa zamanda 32GB lık içinde yeni sürümü sizler için yayınlayacaklarmış. : smileyhappy : Tarih konusunda bir bilgi edinirsek , mutlaka sizleri de bilgilendiriyor olacağız.
Beyin bulunamadı!

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu aralar bitmesi lazım denim güncellemesinin daha gdr 2 gelecek

Rainesto

Rainesto

Üye
Şu konu da bir kilitlenseydi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün 630'a güncelleme bekliyorum

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Valla bu konuya bakmaktan yoruldum bu Cuma'ya kadar 920 ye gelmesini bekliyorum artık ben

Üst Alt