StartTheGame
Üye
Bütün wp kullanan arkadaşlarım androide geçti bir ben kalmıştım. Lg g3 alacam kurtulacam. 920 de kenarda dursun isterse hiç güncelleme gelmesin zuhahah
G3 alma Sony Xperia al derim yada HTC , Meiuzu falan
Bütün wp kullanan arkadaşlarım androide geçti bir ben kalmıştım. Lg g3 alacam kurtulacam. 920 de kenarda dursun isterse hiç güncelleme gelmesin zuhahah
Hocam 3GB ramli 32gb versiyonundan alacam. Sıfırı 1300-1400 lere kadar düşmüş. Sony almam 6 ayda bir cihaz çıkarma gibi bi saçmalık yapıyolar. 920 nin yanında 5s imde var onu satıp alacağım ekran minik olduğu için kullanmıyordum. Htc desen adam akıllı kamera koyamadı arayuzunu hiç sevmiyorum htc'nin. Meizu çin malı hiç bulaşmam. Samsung da tasarım yok. Yine dönüp dolaşıp LG G3 32GB ve 3GB Ram li versiyon kalıyor.G3 alma Sony Xperia al derim yada HTC , Meiuzu falan
Hocam 3GB ramli 32gb versiyonundan alacam. Sıfırı 1300-1400 lere kadar düşmüş. Sony almam 6 ayda bir cihaz çıkarma gibi bi saçmalık yapıyolar. 920 nin yanında 5s imde var onu satıp alacağım ekran minik olduğu için kullanmıyordum. Htc desen adam akıllı kamera koyamadı arayuzunu hiç sevmiyorum htc'nin. Meizu çin malı hiç bulaşmam. Samsung da tasarım yok. Yine dönüp dolaşıp LG G3 32GB ve 3GB Ram li versiyon kalıyor.
Lg yapacağım, hem ucuz, hem tasarım harikası.Ben olsam seçimimi xperia yada lg yada htc arasında yapardım
Daha çok beklicez gibime geliyor925 32gb hala yok![]()
valla şarj konusunda bi faydası olmayacaksa ki olmayacak çokta bi faydası olacağını düşünmüyorum kardeşim ben güncelleme denetlemeyi bıraktım bugün belki diyerek denedim ama sonuç yine hüsranDaha çok beklicez gibime geliyor

Sony açıklama yaptı artık sadece senede bir cihaz çıkartacaklar. Amiral gemi olarak dediğim ama. Mesela xpreiaz4 çıkacak onu al kafan bir yıl rahat etsin. Benden sana tavsiye. Hem su geçirmez. Güzel bir cihaz olacak. Bekle çıkınca al. Başkasına bakmaHocam 3GB ramli 32gb versiyonundan alacam. Sıfırı 1300-1400 lere kadar düşmüş. Sony almam 6 ayda bir cihaz çıkarma gibi bi saçmalık yapıyolar. 920 nin yanında 5s imde var onu satıp alacağım ekran minik olduğu için kullanmıyordum. Htc desen adam akıllı kamera koyamadı arayuzunu hiç sevmiyorum htc'nin. Meizu çin malı hiç bulaşmam. Samsung da tasarım yok. Yine dönüp dolaşıp LG G3 32GB ve 3GB Ram li versiyon kalıyor.
Hocam o kadar param yok 2300 gibi bir fiyatla çıkar Z4. Hem o kadarı israf benim için..Sony açıklama yaptı artık sadece senede bir cihaz çıkartacaklar. Amiral gemi olarak dediğim ama. Mesela xpreiaz4 çıkacak onu al kafan bir yıl rahat etsin. Benden sana tavsiye. Hem su geçirmez. Güzel bir cihaz olacak. Bekle çıkınca al. Başkasına bakma![]()
Yok bu hafta gelecek o güncellemeŞubat sonuna kadar tüm telefonlara gelecekmiş
Beyin bulunamadı!Vodafone forumda 32 lik için soranlardan birine cevap vermişler şu şekilde cevap ; Talebinize istinaden durumu Nokia firmasında kontak da olduğumuz kişilere danıştık ve aldığımız bilgiye göre ; 32GB lık sürüm için testleri tamamlanmak üzereymiş. Net tarihi veremediler ama en kısa zamanda 32GB lık içinde yeni sürümü sizler için yayınlayacaklarmış. : smileyhappy : Tarih konusunda bir bilgi edinirsek , mutlaka sizleri de bilgilendiriyor olacağız.
Bugün 630'a güncelleme bekliyorum