Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar bende 925 16gb beyaz kullanıyorum denim yükledim akşam fotoğraf sararma problemi giderilmiş. Ama şöyle birşey var fotoğraf çekerken sarıymış gibi gözüksede kaydederken artık net olarak kaydediyor sarılık olmadan. Ben şuan çok memnunum ve ekran dahada netleşmiş. Batarya performansı hk birşey demek için daha erken kullanıp görücez zamanla

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920den bi haber yok dimi?

habbuj

habbuj

Üye
Windows 10 Mobile Ön izlemesini kurmayacak kullanıcılar için soruyorum. 8.1 + Gdr1 in üzerine Gdr2 ya da başka bir ek güncelleme gelir mi? Çünkü W10M nin resmi olarak yayınlanması son baharı bulur. Şimdi o vakte kadar 8.1 üzerine hiç mi güncelleme olmayacak?
GDR 2 gelecek

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
GDR2 ile gelecek yenilikler neler? bilen var mı? hiç sızıntı dedikodu olmuş muydu?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar bende 925 16gb beyaz kullanıyorum denim yükledim akşam fotoğraf sararma problemi giderilmiş. Ama şöyle birşey var fotoğraf çekerken sarıymış gibi gözüksede kaydederken artık net olarak kaydediyor sarılık olmadan. Ben şuan çok memnunum ve ekran dahada netleşmiş. Batarya performansı hk birşey demek için daha erken kullanıp görücez zamanla
Cidden sararma problemi gitmiş mi hocam? Ben bir değişiklik yok diye biliyorum.

utt2

utt2

Üye
Hocam sen gelen güncellemelerin bilgisi konusunda çok geride kalmışsın. Maxicep genel konusundaki ana başlıkları şöyle bir ilk sayfalarını okuyarak ve sonra sonlara gelip aralardan okuyarak takip etmeye başla. Kısa zamanda toparlarsın.
Cyandan daha sonra gelen gdr1, hatta ondan da sonra gelecek olan denim güncellemesini alan modeller oldu. Ayrıca Microsoft yaptığı güncellemelerin hepsini, donanımları elverdikçe tüm telefonlarına vermeye çalışıyor. Ayrıca Nokia Lumia telefonlar için ekstradan verilen güncellemeyi telefonlarına uyarlamak adına geliştirip yeni bir güncelleme daha veriyor. Örneğin Microsoft'un verdiği GDR1 i geliştirip Denim adı altında güncelleme yayınlıyor. Şu sıralar bu güncellemeyi alan bazı modeller oldu ve bazılarımız da almayı bekliyoruz. Ve hattaa bu ayın içinde birde windows 10 geliştirici ön izleme sürümü yayınlayacaklar. Bazılarımız da bu yüklemeyi yapacağız (bende dahil).
Kardeş ben windows phonede yeniyim telefonu teknik özellikleri güzel diye aldım ben sana mesaj atsam sen bana rica etsem yardımcı olabilir misin.

habbuj

habbuj

Üye
GDR2 ile gelecek yenilikler neler? bilen var mı? hiç sızıntı dedikodu olmuş muydu?
Belli değil ama 8.10.14157.200 numaralı güncellemeden farklı olarak 8.15.12375.0 numaralı güncellemeye bakılırsa büyük değişiklikler olacak.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Cidden sararma problemi gitmiş mi hocam? Ben bir değişiklik yok diye biliyorum.
Daha önceden çok sarı gözüküyor du şimdi o kadar değil en azından rahatsız edici değil en güzel gelişme bulanık kaydetmiyor artık

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben 925 ve 920 ye aynı zamanda gelir dedim ama yanıldım maalesef

versino2

versino2

Üye
925 in 32 gb lığına hala gelmedi bizde beklemedeyiz.Ayrıcalıktır dedik 32 lik aldık unutulduk

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu denim ile gelen ekran okuyucusu nedir nasıl çalışır yada ülkemizde çalışmayan bir şey mi

orian

orian

Üye
Bu gün gittim bir tane 925 32gb aldım güncelleme filan yok hâlâ

paix1984

Üye
Ben Lumia 1020'yi satayım mı bekleyeyim mi arkadaşlar denim geldi fotoğraflar halen flu ve hatta daha fazla sarı ne yapayım biliyorum

versino2

versino2

Üye
Hafıza olayı değil operatorler optimize edip sunuyorlar.Vodafone ülkemizde satışa sunduğu için Vodafone un yayınlamasını bekleyeceğiz

Üst Alt