Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Arkadaşlar fotolardaki sararma sorunu hallolmuş mu? 925 kullanıcıları bakabilir mi acaba? Wi fi olmadığı için kuramıyorum.

Aynı tas aynı hamam.
Bu sararmayı görmek için bilgisayarınızda beyaz bir sayfa açın ve tam ekran yapın. Telefonunuzla ekrana bakarak telefonunuza sağa sola hafifçe hareket ettirin ekranın sağ ve solunda sarı alanları kolayca görebilirsiniz. En azından görüntünün tamamen beyaz olmadığı görülüyor.

Çok rahatsız edici bir durum. :(

• Beğen
Tepkiler: emre207

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 eskidi ama 2 sene 3 sene olduğundan değil üzerine bu kadar luzumsuz telefon çıktığından bence

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve suyunsesi

shakiryilmazz

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak. dün 925 e denim yükledim. Şimdi ana ekrana pinlediğim karoları kaldıramıyorum. Basılı tuttuğum vakit sadece boyut değiştirme işareti çıkıyor. Teşekkürler

YkPkY

YkPkY

Üye
Soft reset at

versino2

versino2

Üye
Hadi be vodafone be hadi be

skynet

Üye
Belki bu sefer ilk sunuculara vermişlerdir bir kontrol edin derim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben denim geldikten sonra pfd kaynaklı bu sorunun hallolacağını düşünmüştüm ama denimden sonrada değişmedi hala pfd aktifken cyan değilken denim yazıyor .
Gelen güncelleme Windows Phone 8.1 Update ve Lumia Denim içeriyor. Preview for Developers uygulamasının ömrü de bu kararlı sürümle dolmuş olduğu için artık bir önemi kalmıyor. Bundan sonra Windows 10 Mobile ön izlemeleri için Windows Insiders uygulaması kullanılacak. Dolayısıyla Pfd uygulamasından tiki kaldırıp kullanmaya devam edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve SLH.55
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Gelen güncelleme Windows Phone 8.1 Update ve Lumia Denim içeriyor. Preview for Developers uygulamasının ömrü de bu kararlı sürümle dolmuş olduğu için artık bir önemi kalmıyor. Bundan sonra Windows 10 Mobile ön izlemeleri için Windows Insiders uygulaması kullanılacak. Dolayısıyla Pfd uygulamasından tiki kaldırıp kullanmaya devam edebilirsiniz.

Forumda w10 dan önce pfd ile bir hazırlık güncellemesi daha sunulabileceği ihtimali konuşuluyordu . Uygulamanın yeniden kullanılma ihtimali doğduğu için tikini kaldırmadım .

serinaga

serinaga

Üye
Bende Pfd aktif, ve güncelleme sonrası artık hep denim yazıyor, L1520 ...

SLH.55

SLH.55

Üye
bu akşam güzellik yapsalar da verseler bize de :)

orian

orian

Üye
Bu lumianın Turkcell mi yoksa ''country'' mi olduğunu nereden anlıyoruz ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Artık Preview for Developers olarak ön izleme sürümü gelmeyecek mi ?

habbuj

habbuj

Üye
Şebeke üzerinden güncelledim çok büyük bir boyutu yok güncellemenin 100 mb ta yakın.

skynet

Üye
Sararma problemi gitmiş mi ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows 10 Mobile Ön izlemesini kurmayacak kullanıcılar için soruyorum. 8.1 + Gdr1 in üzerine Gdr2 ya da başka bir ek güncelleme gelir mi? Çünkü W10M nin resmi olarak yayınlanması son baharı bulur. Şimdi o vakte kadar 8.1 üzerine hiç mi güncelleme olmayacak?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ayarlar/Extralar +Bilgi/ Mobile Operatör>> 000-TR Country Variant

Bu kesin mi abi . Çünkü hatırlıyorum telefonu yeni aldığımda turkcell introsuyla açılıyordu , zil seslerinde turkcell müzikleri vardı . Şu an öyle değil ama . Bendede 000-TR yazıyor :hmmm

Üst Alt