Bende de aynı durum olmuştu,bende 1020 yi hemen satıp 1520 aldımYok Lumia 1020 de değişen bir şey yok beni aldı bir hayalkırıklığı

820'de yine hüsran, yeter be kardeşim!
Ertürk abi'yi etiketleyelim buraya da görsün@ErturkSahin
Aynen @ErturkSahin W10'da etikletliyecektim ama![]()
Haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim . Bu arada ben güncellemeyi denetleyip , yükleyene kadar turkcell romlu cihazlar için de dağıtıma başlandı . Yine öğrenemedim cihazım global versiyon mu turkcell romlu mu 
Bende de aynı durum olmuştu,bende 1020 yi hemen satıp 1520 aldım![]()
Of ya çok canımı sıktı bu durum yok sanırım ben wp den vazgeçeceğim sanırım bu cihazı çok çabuk unuttular
Wp gerçekten çok güzel azıcık sabır,herşey daha güzel olacak inanıyorumOf ya çok canımı sıktı bu durum yok sanırım ben wp den vazgeçeceğim sanırım bu cihazı çok çabuk unuttular

Wp gerçekten çok güzel azıcık sabır,herşey daha güzel olacak inanıyorum![]()
Tamamdır pdfyi iptal etmek gerekiyormuşHayır oraya hiç dokunmadım şimdi deniyorum

Evet haklısın bende 920 den sonra 1020 aldım haliyle beklentilerim yüksekti ama maalesef ms o cihazı yanlış çıkartmış yapacak bişiy yok.Abi kamerası için aldığım telefon beni pişman etti inan ki abi ama bekleyeceğim
Evet haklısın bende 920 den sonra 1020 aldım haliyle beklentilerim yüksekti ama maalesef ms o cihazı yanlış çıkartmış yapacak bişiy yok.
Hocam 920 çıkalı 3,5 sene oluyor.920 de öyle be bende soğuyorum yavaş yavaş hayırlısı bakalım

Valla bende senin gibi kızdım gittim 700 tl ye çok temiz bir note 2 aldım..2 gün anca tahammül edebildim 650 tl ye satıp 1520 aldım dünya varmış dedimAbi yeni bir telefon alacağım ama Lumia alma almama konusunda çok kararsızım sen nedersin abi telefon olarak ne alsam?

Valla bende senin gibi kızdım gittim 700 tl ye çok temiz bir note 2 aldım..2 gün anca tahammül edebildim 650 tl ye satıp 1520 aldım dünya varmış dedim![]()
Evet Lumia sınıfından 920 numaralı kullanıcımız Nerde Kaldın Denim sen şiirini okumak için kürsüye çıkıyor
At geldi ot geldi
Dere tepe yol geldi
Sibiryadan kış geldi
Nerde kaldın Denim sen
Yağmur yağdı sel geldi
Kar yağdı kış geldi
Ankaradan tatil geldi
Nerde kaldın Denim sen
Ocak geldi Şubat geldi
8 bitti 10 geldi
Kış bitti yaz geldi
Nerde kaldın Denim sen...
Artık isyan ediyoz anla bizi Microsoft !

Hocam özelden mesaj attım müsaitsenizBende de aynı durum olmuştu,bende 1020 yi hemen satıp 1520 aldım![]()
Hocam 920 çıkalı 3,5 sene oluyor.![]()
Yok hocam 2 seneHocam 925 çıkalıda 3 sene oluyo ?
Yok hocam 2 sene