Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Lumia 925 haziran ayında iki yılını dolduracak
2 yıllık bile değilmiş bak .. :) Ama artık 920'ler cidden eskidi. Az buz değil 3-3,5 sene cep telefonu piyasası için günümüzde. Ben alalı 2 sene oluyor.

zbahadir

Üye
Mobil akıllı telefonun ömrü bana göre iki yıldır. Ondan sonra batarya sorunları başlar. Daha sonra işletim sistemi desteği yavaş yavaş kesilir. Maalesef bende olduğu gibi N95 telefonu 8 sene kullandığım kadar bu telefonları kullanamayacağız.

Bende yavaş yavaş arayışa girdim ama asla Android veya IOS almam. Zaten atıl durumda bir Iphone5 var. Galiba son Nokia'lardan birini alacağım Nokia Lumia 930 ondan sonra HTC kısmetse.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Mobil akıllı telefonun ömrü bana göre iki yıldır. Ondan sonra batarya sorunları başlar. Daha sonra işletim sistemi desteği yavaş yavaş kesilir. Maalesef bende olduğu gibi N95 telefonu 8 sene kullandığım kadar bu telefonları kullanamayacağız.

Bende yavaş yavaş arayışa girdim ama asla Android veya IOS almam. Zaten atıl durumda bir Iphone5 var. Galiba son Nokia'lardan birini alacağım Nokia Lumia 930 ondan sonra HTC kısmetse.

Bence win 10 lu sekiz çekirdekli cihazı beklemesin onu uzun süre kullanırsın

zbahadir

Üye
Bence win 10 lu sekiz çekirdekli cihazı beklemesin onu uzun süre kullanırsın

Microsoft logolu telefon almayı düşünmüyorum. :)

Edit: Çok kesin konuşmayayım ama çok çok iyi bir telefon çıkaracaklarını sanmıyorum hep bir şeyler eksik kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Sıra 920'de

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
2012 kasım ayında çıktı bildiğim kadarıyla yani 27 ay bilemedin 28 ay.. 2,5 yıl diyecektin herhalde hocam :)

Kasımda değil ya daha geç olmalı. Çünkü 2012 Kasımda 808 PureView aldım. L920 daha gelmemişti Türkiye'ye. diye hatırlıyorum. Kasım sonu gelmiş de olabilir. Çünkü 808'i aldıktan 15 gün sonra falan gelmişti 920.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
2012 kasım ayında çıktı bildiğim kadarıyla yani 27 ay bilemedin 28 ay.. 2,5 yıl diyecektin herhalde hocam :)

Doğru diyosun biz bunu neden hesapa katmadık ki :D telefonun yaşını büyüttük fakat bana göre wpde hala alınabilecek sayılı telefonlardan 920 , "1520,930,920,925"

• Beğen
Tepkiler: drangela61 ve Esendağlı
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
2 Kasım imiş satışa sunulması. Aynı ayda da Tr giriş yapmış.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İlginçtir güncellemeyi yapmış olmama rağmen pfd aktifken hala cyan yazıyor . Bu durum denim ile değişir diye düşünüyordum .

yeminli06

yeminli06

Üye
Yenilikler ne 1. sayfaya baktım ama bunların hepsi zaten bende vardı

Rainesto

Rainesto

Üye
920-625-820-630 alan ülke görünmüyor sitede
Bence 820-920 sonrada 625-630 yaparlar

Son düzenleme:
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Denim güncellemesi yapanlara soruyorum pfd aktifken hala cyan olarak mı görünüyor ?

zbahadir

Üye
Denim güncellemesi yapanlara soruyorum pfd aktifken hala cyan olarak mı görünüyor ?

Bende kurulu değildi kurdum ve ve kontrol ettiğimde PFD aktifken Cyan görünüyor ama bu bir bug olabilir. PFD ileride kullanılacaksa ki Developerler için gerekli olacak güncelleme gelecektir. Denim bir cihaz yazılımı olduğu için öyle görünmesinin bir zararı yok. Diğer taraftan cihaz artık beta veya preview yazılım içermiyor çünkü Windows Phone 8.1 işletim sistemi gelişimini tamamlamıştır.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bende kurulu değildi kurdum ve ve kontrol ettiğimde PFD aktifken Cyan görünüyor ama bu bir bug olabilir. PFD ileride kullanılacaksa ki Developerler için gerekli olacak güncelleme gelecektir. Denim bir cihaz yazılımı olduğu için öyle görünmesinin bir zararı yok. Diğer taraftan cihaz artık beta veya preview yazılım içermiyor çünkü Windows Phone 8.1 işletim sistemi gelişimini tamamlamıştır.

Ben denim geldikten sonra pfd kaynaklı bu sorunun hallolacağını düşünmüştüm ama denimden sonrada değişmedi hala pfd aktifken cyan değilken denim yazıyor .

emre207

emre207

Üye
Arkadaşlar fotolardaki sararma sorunu hallolmuş mu? 925 kullanıcıları bakabilir mi acaba? Wi fi olmadığı için kuramıyorum.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emre207

Üst Alt