Abi şu hey cortana dalgası denim ile gelmiyor muydu ?925 ve 1020 Yenilikler:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet, Denimle geldi. Sadece 930 ve 1520 için. Donanım gerekli ayrıca SensorCore de.Abi şu hey cortana dalgası denim ile gelmiyor muydu ?
32 GB modele henüz gelmedi.925 bende güncel diyorrr pfd filan hiçbişey yok
Bazı 925 cihazlar şebeke üzerinden kontrol edilince güncelleme bulamayabiliyor. Wifi üzerinden deneyince güncellemeyi alıyor.
625 de almadı630/820/920 arasından 820'yi yeni üvey evlat olarak görüyorum. 2.62 oranla +1 handikap veriyorum.
At fava bekle.![]()

Lan ne kadar saçma sapan adımlar* atıyo bu Windows 925 e sunup 920 ye sunmamak nedir ya bırakın bu işleri Windows ya güncelleme falan vermeyin ya
Benimki 32 GB değil ve herhangi bir operatörden alınmadıBüyük harflerle yazayım bari925 32 GB ve 1020 Turkcell varyantı için güncelleme henüz gelmedi.
herhalde şebeke üzerinden bulamıyorAbi anlamıyorum 16 gb a verip 32 gb telefonu mahrum bırakmak ne akla hizmettir tamam veriyo güncelleme her telefona eyvallah güzel tamam ama kıvrandıracaksa böyle kalsın valla yaÇok süreceğini sanmam kısa zamanda 920'ler Denim alacaklardır büyük ihtimalle çünkü yapı aynı.
Sürümünüz Cyan mı beta mı?Benimki 32 GB değil ve herhangi bir operatörden alınmadıherhalde şebeke üzerinden bulamıyor
Abi kamera olayı da mı bize değildi ?Evet, Denimle geldi. Sadece 930 ve 1520 için. Donanım gerekli ayrıca SensorCore de.