Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
en son kesin 920 alacak aha buraya yazıyorum yeni üvey evladımız 920 hayırlı olsun :kop2: :ehe

versino2

versino2

Üye
925 bende güncel diyorrr pfd filan hiçbişey yok

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hayırlı 1020cilere ozellıkle .d

habbuj

habbuj

Üye
O kadar kontrol ettim güncelleme yok (925)

zbahadir

Üye
Bazı 925 cihazlar şebeke üzerinden kontrol edilince güncelleme bulamayabiliyor. Wifi üzerinden deneyince güncellemeyi alıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Büyük harflerle yazayım bari :tebessüm: 925 32 GB ve 1020 Turkcell varyantı için güncelleme henüz gelmedi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Peocawe
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
630/820/920 arasından 820'yi yeni üvey evlat olarak görüyorum. 2.62 oranla +1 handikap veriyorum.
At fava bekle. :)

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim ve alasulumurat
dakamon

dakamon

Üye
820 ye daha geç gelir eminim.

versino2

versino2

Üye
Bizde şans yokki 32 ye ne zaman gelir peki telefon bomboş bekliyoz

zbahadir

Üye
Bazı 925 cihazlar şebeke üzerinden kontrol edilince güncelleme bulamayabiliyor. Wifi üzerinden deneyince güncellemeyi alıyor.

Bu konuya ek olarak Denim alan ama göremeyen cihazlarda Preview Developer uygulaması yüklü bazı cihazların Lumia Software Recovery Tool ile Denim alması mümkünmüş ama ben denemedim.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Lan ne kadar saçma sapan adımlar* atıyo bu Windows 925 e sunup 920 ye sunmamak nedir ya bırakın bu işleri Windows ya güncelleme falan vermeyin ya

zbahadir

Üye
Lan ne kadar saçma sapan adımlar* atıyo bu Windows 925 e sunup 920 ye sunmamak nedir ya bırakın bu işleri Windows ya güncelleme falan vermeyin ya

Çok süreceğini sanmam kısa zamanda 920'ler Denim alacaklardır büyük ihtimalle çünkü yapı aynı.

habbuj

habbuj

Üye
Büyük harflerle yazayım bari :tebessüm: 925 32 GB ve 1020 Turkcell varyantı için güncelleme henüz gelmedi.
Benimki 32 GB değil ve herhangi bir operatörden alınmadı :) herhalde şebeke üzerinden bulamıyor

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Çok süreceğini sanmam kısa zamanda 920'ler Denim alacaklardır büyük ihtimalle çünkü yapı aynı.
Abi anlamıyorum 16 gb a verip 32 gb telefonu mahrum bırakmak ne akla hizmettir tamam veriyo güncelleme her telefona eyvallah güzel tamam ama kıvrandıracaksa böyle kalsın valla ya

• Beğen
Tepkiler: versino2

Üst Alt