Şebeke ile indirmeye izin vermeyebilir, 300-400 mb dolaylarında olabilir çünkü güncelleme.Kaç mb acaba şebekeyle indirecem
Maalesef İngilizce..925 ve 1020 Yenilikler:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
200 falan olsa indirirdim ama 400 fazla birazŞebeke ile indirmeye izin vermeyebilir, 300-400 mb dolaylarında olabilir çünkü güncelleme.
Güzel ama ingilizce925 ve 1020 Yenilikler:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)İzin vermez zaten büyükse.Maalesef İngilizce..
200 falan olsa indirirdim ama 400 fazla biraz
Güzel ama ingilizce)
Tiki kaldırıp denediniz mi?turkcell lumia 1020 pfd da güncelleme yok. servera da yüklenmemiş software recovery tool ile baktım orada da bişey çıkmadı.
GDR1 ile gelen özellikler yani. Tabi denimle optimizasyonlu bir şekil alıyor.
- En kişisel dijital yardımcı olan Cortana artık Birleşik Krallık ve Çin'de de kullanıma hazır. Cortana'nın yeni özellikleri arasında geliştirilmiş doğal dil, Bluetooth ile kişiler için araç kiti tümleştirmesi, hatırlatıcıları erteleme ve takvim iyileştirmeleri yer alıyor. Cortana istenmesi halinde karakter canlandırması dahi yapıyor.
- Başlangıç ekranınızı kolaylıkla düzenleyin ve daha da kişiselleştirin. Uygulamaları başlangıç ekranında gruplandırın, klasörü yeniden adlandırın ve daha fazla kişiselleştirme için klasör içinde kutucukları yeniden düzenleyin.
- Lumia Storyteller ve Lumia Selfie uygulamalarında güncellemeler. Mağaza'da bulabilirsiniz.
- Mobil web sitelerinde geliştirilmiş indirme hızlarıyla daha da hızlı bağlanın ve göz atın.
- Telefon güncellemelerini sizin için en uygun zamana göre planlayarak daha kolay bir şekilde yükleyin.
- Tutarlılık, pil performansı, bildirimleri gönderme, WiFi bağlantısı, tüketici VPN desteği, Uygulamalar Köşesi, metin mesajlarının birleştirilmesi ve yönlendirilmesi, Alarmlar uygulamasında özel erteleme süreleri, Live Tile Mağazası'nda (yalnızca ABD'de kullanılabilir) ek iyileştirmeler ve daha fazlası
Zaten Denim=GDR1GDR1 ile gelen özellikler yani. Tabi denimle optimizasyonlu bir şekil alıyor.