Peocawe
Üye
Valla benim 920 de kararlı sürüm Cyan vardı 2 hafta önce falan pfd yaptım. Bu hem daha stabil hem de şarjı daha iyi nasıl anlamadım. O.o
aynen bazılarında pfd'de şarj daha uzun gidiyomuş. ilginç
Valla benim 920 de kararlı sürüm Cyan vardı 2 hafta önce falan pfd yaptım. Bu hem daha stabil hem de şarjı daha iyi nasıl anlamadım. O.o
Denim için sıradaki cihaz 1020 olabilir .
1020-625 için alan ülke var ama 820-920-925 denk gelmedi daha
Ben normalde 1320 mimi gece şarja koyardım hergun boyleydi fakat dun full hucresel açık olmasına rağmen sabah 7de çıkartırım bu arada dun 7 den beri şarja koymadım mektepteyım hala 43 şarj bende şaşırdım ilk gün etkısını gördüm sankiaynen bazılarında pfd'de şarj daha uzun gidiyomuş. ilginç
Ben normalde 1320 mimi gece şarja koyardım hergun boyleydi fakat dun fu ll hucresel açık olmasına rağmen sabah 7de çıkartırım bu arada dun 7 den beri şarja koymadım mektepteyım hala 43 şarj bende şaşırdım ilk gün etkısını gördüm sanki
Nayır fakat çok memnunum şarjdan acayyip pis kullanırım cihazı dusun artık 1gunden şuan hala kullanıyorumsıfırdan mı kurdun denimi?
Nayır fakat çok memnunum şarjdan acayyip pis kullanırım cihazı dusun artık 1gunden şuan hala kullanıyorum
Bıraz zamana bırak istersen bende fazla uygulama yoktu. Güncelleme yaparken hepsini hafıza kartını atmıştım çıkardım ole guncelledimbende neden böyle oldu ki acaba. neyse temız kurulum denerim bi ara
Eşimin 1320 cihazı dün akşam geldi denim güncellemesini kendi otomatik olarak buldu ve yükledi pfd falan kurulu değildi cihaz sıfır cihazdı.1320 hala güncelleme yok sizler nasıl indirdiniz?Pfd ve normal olarak baktık
Bende dün güncelledim 1320'ye denim geldi.1320 hala güncelleme yok sizler nasıl indirdiniz?Pfd ve normal olarak baktık
Cihazda başka ülke romu kurulu olmasın1320 hala güncelleme yok sizler nasıl indirdiniz?Pfd ve normal olarak baktık
Herkeste aynı. Hatalı Türkçe çeviriden kaynaklı.Bu pil tasarrufu bende yine yanlış gösteriyor lumia 830 denim rom yükledim hala bozuk