Lumia İcon için denim gelecekmiş bu gün :)
paix1984 Üye Rock Ve Roll' Alıntı: Lumia İcon için denim gelecekmiş bu gün Genişletmek için tıkla ... Peki 1020'ye denim gelme ihtimali var mı bugün için
Rock Ve Roll' Alıntı: Lumia İcon için denim gelecekmiş bu gün Genişletmek için tıkla ... Peki 1020'ye denim gelme ihtimali var mı bugün için
...decode... Üye 1020 ve 925'e güncelleme gelmiş sanırım. Bir kontrol yapsınlar 1020 ve 925 sahipleri.
kraliletisim Üye ...decode...' Alıntı: 820'de gelen giden yok Genişletmek için tıkla ... Bizi en sona koydular muhtemelen...
...decode...' Alıntı: 820'de gelen giden yok Genişletmek için tıkla ... Bizi en sona koydular muhtemelen...
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi 1020 ve 925 güncelleme geldi. Ama ikisinin de iki versionu var. Kullananlar bilgi verirse iyi olur.
sinan430 Üye Sensation' Alıntı: 1020 ve 925 güncelleme geldi. Ama ikisinin de iki versionu var. Kullananlar bilgi verirse iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Gunce diyor
Sensation' Alıntı: 1020 ve 925 güncelleme geldi. Ama ikisinin de iki versionu var. Kullananlar bilgi verirse iyi olur. Genişletmek için tıkla ... Gunce diyor
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi sinan430' Alıntı: Gunce diyor Genişletmek için tıkla ... 16 GB, 32 GB hangisi? Beta yüklüyse tiki kaldırıp deneyin.
sinan430' Alıntı: Gunce diyor Genişletmek için tıkla ... 16 GB, 32 GB hangisi? Beta yüklüyse tiki kaldırıp deneyin.
sinan430 Üye Sensation' Alıntı: 16 GB, 32 GB hangisi? Beta yüklüyse tiki kaldırıp deneyin. Genişletmek için tıkla ... Kaldırdım tiki zaten 32 gb
Sensation' Alıntı: 16 GB, 32 GB hangisi? Beta yüklüyse tiki kaldırıp deneyin. Genişletmek için tıkla ... Kaldırdım tiki zaten 32 gb
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi sinan430' Alıntı: Kaldırdım tiki zaten 32 gb Genişletmek için tıkla ... Yukarıda belirtmiştim. 32 GB'a güncelleme henüz gelmedi.
sinan430' Alıntı: Kaldırdım tiki zaten 32 gb Genişletmek için tıkla ... Yukarıda belirtmiştim. 32 GB'a güncelleme henüz gelmedi.
sinan430 Üye Sensation' Alıntı: Yukarıda belirtmiştim. 32 GB'a güncelleme henüz gelmedi. Genişletmek için tıkla ... Görmedim k.b
Sensation' Alıntı: Yukarıda belirtmiştim. 32 GB'a güncelleme henüz gelmedi. Genişletmek için tıkla ... Görmedim k.b
Rock Ve Roll Üye Şimdi başladı indirme 925 (16) hayırlı olsun W10 gelmeden denimide aldım kafam rahat
...decode... Üye 820'de yine hüsran, yeter be kardeşim! Ertürk abi'yi etiketleyelim buraya da görsün @ErturkSahin
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi ...decode...' Alıntı: 820'de yine hüsran, yeter be kardeşim! Ertürk abi'yi etiketleyelim buraya da görsün @ErturkSahin Genişletmek için tıkla ... Aynen @ErturkSahin W10'da etikletliyecektim ama
...decode...' Alıntı: 820'de yine hüsran, yeter be kardeşim! Ertürk abi'yi etiketleyelim buraya da görsün @ErturkSahin Genişletmek için tıkla ... Aynen @ErturkSahin W10'da etikletliyecektim ama
Rock Ve Roll Üye paix1984' Alıntı: Peki 1020'ye denim gelme ihtimali var mı bugün için Genişletmek için tıkla ... Var