Murat Alper
Üye
Duyuru - Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı! (520/525/620/720/930/1520/1320) - MaxiCepHali hazırda pfd si olan biri için bu güncelleme ne yenilik getiriyor?
ilk sayfaya bir göz at orda yazıyor

Duyuru - Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı! (520/525/620/720/930/1520/1320) - MaxiCepHali hazırda pfd si olan biri için bu güncelleme ne yenilik getiriyor?

Hali hazırda pfd si olan biri için bu güncelleme ne yenilik getiriyor?
işte senin bu dediklerin gdr1 ile geldi, yani pfd kuranlar bu yenilikleri aldı. ama resmi gelen Denim güncellemesi pfd ile gelen yeniliklerin üzerine kamera yenilikleri dışında (ki o da 3 modele) başka bir yenilik getirmiyor. arkadaşın sormak istediği bu. ama ben pfd yüklemediğim için Denim güncellemesini dört gözle bekliyorum (resmi gdr1 güncellemesini de barındırdığından dolayı)Ben kısa ve özet olarak bildiklerimi anlatayım , ana menü yani live tile ların bulunduğu yere klasör ekleme , internet paylaşımını bluetooth ile yapma , görev yöneticisi yani yukardan aşağıya çektiğinde gelen menüye parlaklık ve mobil data gibi şeyler ekleme (hala 4 kutucuk) , mesajlar bölümünde mesajları seçerek silebilme yani mesaj seçebilme , update yani güncelleme için belirli bi zaman ayarlama saat mesela saat 15:00 da güncelleme başlamasına ayarlayabilirsin ve w10 a geçebilmen için aracı bir güncelleme
Demiştim demekten hoşlanmıyorum ama 33 gün önce söylemiştim uvey evladı. Şuan guncellemeyi almayan 2 tane 1. Nesil cihaz var biri 820 biri 920 .(925 falan saymıyorum).Ben size yeni üvey evladı söyleyim: 920. Not edin bunu buraya
En son alan değil de 820 üç cihazla beraber aynı anda almıştı Cyan güncellemesini.8.1 cyanı en son alan (yanlış da hatırlıyor olabilirim) sanırım 820 idi. bunda da öyle olur diyorum
sona kalan 3 cihazEn son alan değil de 820 üç cihazla beraber aynı anda almıştı Cyan güncellemesini.
harbi 820-920-? diğeri hangisiydi? 
525 di sanırımsona kalan 3 cihazharbi 820-920-? diğeri hangisiydi?
![]()

Yanlış hatırlamıyorsam 720 olması lazımdı.sona kalan 3 cihazharbi 820-920-? diğeri hangisiydi?
![]()
işte senin bu dediklerin gdr1 ile geldi, yani pfd kuranlar bu yenilikleri aldı. ama resmi gelen Denim güncellemesi pfd ile gelen yeniliklerin üzerine kamera yenilikleri dışında (ki o da 3 modele) başka bir yenilik getirmiyor. arkadaşın sormak istediği bu. ama ben pfd yüklemediğim için Denim güncellemesini dört gözle bekliyorum (resmi gdr1 güncellemesini de barındırdığından dolayı)

PfD yükleyebilirsiniz hocam bildirim merkezindeki kısa yoldan bahsediyorsanız.620 de çok alıştım şu hücresel veriye 920 de çok arıyorum
PfD yükleyebilirsiniz hocam bildirim merkezindeki kısa yoldan bahsediyorsanız.

Valla benim 920 de kararlı sürüm Cyan vardı 2 hafta önce falan pfd yaptım. Bu hem daha stabil hem de şarjı daha iyi nasıl anlamadım. O.odenimden sonra benim şarj sapıttı nedendir bilmem. pfd ile aynı şuan.