Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Yok prewe felan geçtim Almanya kurmaya kalktım baya bişiler oldu nsu turkey romu attı bende 02 de miş heralde pek bılmıorum yada aldığım adam prewli kullanmış yani hata bende :-)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
iyi de sen geçen günlerde 1320 ye denim kurdum dememiş miydin? :D
edit: tamamdır doldu çubuk. Çark faslı geçti. Teşekkür ettim. :)

Bu arada iyiki sd den bahsetmıssın şarjıma baktımda 45 bekle bekle bitmezdi .d

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Yok prewe felan geçtim Almanya kurmaya kalktım baya bişiler oldu nsu turkey romu attı bende 02 de miş heralde pek bılmıorum yada aldığım adam prewli kullanmış yani hata bende :-)

yanlış hatırlamıyorsam sıfır cihaz demiştin? bende senin yüzünden telefonu kıracaktım güncelleme yok diye. :bangin:

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
yanlış hatırlamıyorsam sıfır cihaz demiştin? bende senin yüzünden telefonu kıracaktım güncelleme yok diye. :bangin:
Yok abi 2. Eldi haclı yolla demıstım hatta adama . Tamda tarih çozuyodum nerden aldım teli yahu ygs ye kalmış 35 gün :-)

skynet

Üye
Eeee bir değişiklik var mı 1320 kullanıcıları ?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
yeni bitti sayılır bakalım zirveye oynayan 1320 şarjında daha fazla gelişmeler var mı :eller:
Umuyorızkı vardır nede olsa sistemın 2 buyuk ekranlı teli bi ayrıcalık felanlar :-)

merkel02

Kapalı Hesap
Şarj konusunda pek bir değişiklik görmedim açıkçası. (1520)

dakamon

dakamon

Üye
Zaten bu saatten sonra bataryayı daha iyi yapacak bir şey kesinlikle beklemeyin batarya performansınız daha kotu olmamasına dua edin. Sonuçta sistem gelişiyor özellikler ekleniyor her gelen özellik sisteme bir yük. O yüzden bataryada iyileşme beklemeyin bence

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kraliletisim

Üye
820 herhalde en sona koyuldu

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Zaten bu saatten sonra bataryayı daha iyi yapacak bir şey kesinlikle beklemeyin batarya performansınız daha kotu olmamasına dua edin. Sonuçta sistem gelişiyor özellikler ekleniyor her gelen özellik sisteme bir yük. O yüzden bataryada iyileşme beklemeyin bence

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sistemi kararlı kılarlarsa batarya yuzdesı artar zaten öyle ahım şahım bi guncellemede deıl

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ben daha indiremedim 80072ee7 hatası verıor wifi yawal heralde avea neti açtım yıne olmadı :-)

barannn79

barannn79

Üye
Denim ile explorer veya bazı oyunlardan atma sorunu çozuldumu acaba dikkat eden oldumu

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Yukleyebılsem . ..

conquer_or

Üye
Arkadaşlar bu güncellemenin boyutu ne kadar acaba. Güncelleme kontrolü yaptım ama sadece 8 mblık bi güncelleme yükledi. Sürüm numaraları da tutuyor. Pfd kullanıyordum, ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

Toros542

Toros542

Üye
Bunların vereceği güncellemenin taaaaaaaaaaaa................. Bu ne kardeşim böyle ya adam mı seçiyorlar dalga mı geçiyorlar.böyle giderse iyice psikopata bağlatacaklar laaaaaa.her gün ayrı bir haber.yok 512 ramli cihazlar güncellemeyi eksik alacakmış yok bilmem ne harbiden işin cılkını çıkardılar artık var ya.ulan aylardır denim güncellemesini bekliyoruz onu bile alamadık daha cihazlarımıza beee.Microsoft muş senin de Allah belanı versin emi.

braayn

braayn

Üye
Bunların vereceği güncellemenin taaaaaaaaaaaa................. Bu ne kardeşim böyle ya adam mı seçiyorlar dalga mı geçiyorlar.böyle giderse iyice psikopata bağlatacaklar laaaaaa.her gün ayrı bir haber.yok 512 ramli cihazlar güncellemeyi eksik alacakmış yok bilmem ne harbiden işin cılkını çıkardılar artık var ya.ulan aylardır denim güncellemesini bekliyoruz onu bile alamadık daha cihazlarımıza beee.Microsoft muş senin de Allah belanı versin emi.
bence sakin olmakda fayda var neden dersen 820 güzel cihaz şuanda cyan var sanırım sende ama denim gelsede şuan kullandığın cihazda ekstra bir değişiklik olmayacak kamera performansı iyileşir onun dışında birşey bekleme .Wp 10 ile daha güzel günler bizi bekliyor bence bu nedenle tatlı canını inan sıkacak bir durum yok.Bilgin olsun.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Toros542

Toros542

Üye
bence sakin olmakda fayda var neden dersen 820 güzel cihaz şuanda cyan var sanırım sende ama denim gelsede şuan kullandığın cihazda ekstra bir değişiklik olmayacak kamera performansı iyileşir onun dışında birşey bekleme .Wp 10 ile daha güzel günler bizi bekliyor bence bu nedenle tatlı canını inan sıkacak bir durum yok.Bilgin olsun.
İyi de kardeşim benim sinirlendiğim nokta zamanında verilen ve tutulmayan sözler. Biz daha denim güncellemesini almamışken adamlar Windows 10 güncellemesinin tanıtımını yapıyorlar.ulan sen önce mevcut kullanıcılarına yeni çıkan cihazlara vermiş olduğun yazılımı versen olmazmı !!! Bizim suçumuz ne şimdi. Aylar oldu hala cihaz ayırımı yapılarak güncelleme veriyorlar.bu mu adalet.milleti iyice keriz yerine koyuyorlar.biz de bunu yiyoruz !!! Helal olsun bize valla!!! Elin Amerikalısı bizi parmağında oynatıyor ya en çok da buna uyuz oluyorum

Üst Alt