Peocawe
Üye
Hobaaaaa budur 1320 den selamlar arkadaşlar :-)
iyi de sen geçen günlerde 1320 ye denim kurdum dememiş miydin?

edit: tamamdır doldu çubuk. Çark faslı geçti. Teşekkür ettim.

Hobaaaaa budur 1320 den selamlar arkadaşlar :-)

iyi de sen geçen günlerde 1320 ye denim kurdum dememiş miydin?
edit: tamamdır doldu çubuk. Çark faslı geçti. Teşekkür ettim.![]()
Yok prewe felan geçtim Almanya kurmaya kalktım baya bişiler oldu nsu turkey romu attı bende 02 de miş heralde pek bılmıorum yada aldığım adam prewli kullanmış yani hata bende :-)

Yok abi 2. Eldi haclı yolla demıstım hatta adama . Tamda tarih çozuyodum nerden aldım teli yahu ygs ye kalmış 35 gün :-)yanlış hatırlamıyorsam sıfır cihaz demiştin? bende senin yüzünden telefonu kıracaktım güncelleme yok diye.![]()
Eeee bir değişiklik var mı 1320 kullanıcıları ?

Umuyorızkı vardır nede olsa sistemın 2 buyuk ekranlı teli bi ayrıcalık felanlar :-)yeni bitti sayılır bakalım zirveye oynayan 1320 şarjında daha fazla gelişmeler var mı![]()
Sistemi kararlı kılarlarsa batarya yuzdesı artar zaten öyle ahım şahım bi guncellemede deılZaten bu saatten sonra bataryayı daha iyi yapacak bir şey kesinlikle beklemeyin batarya performansınız daha kotu olmamasına dua edin. Sonuçta sistem gelişiyor özellikler ekleniyor her gelen özellik sisteme bir yük. O yüzden bataryada iyileşme beklemeyin bence
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
He ya. Ama dur daha önümüzde 920 var820 herhalde en sona koyuldu

bence sakin olmakda fayda var neden dersen 820 güzel cihaz şuanda cyan var sanırım sende ama denim gelsede şuan kullandığın cihazda ekstra bir değişiklik olmayacak kamera performansı iyileşir onun dışında birşey bekleme .Wp 10 ile daha güzel günler bizi bekliyor bence bu nedenle tatlı canını inan sıkacak bir durum yok.Bilgin olsun.Bunların vereceği güncellemenin taaaaaaaaaaaa................. Bu ne kardeşim böyle ya adam mı seçiyorlar dalga mı geçiyorlar.böyle giderse iyice psikopata bağlatacaklar laaaaaa.her gün ayrı bir haber.yok 512 ramli cihazlar güncellemeyi eksik alacakmış yok bilmem ne harbiden işin cılkını çıkardılar artık var ya.ulan aylardır denim güncellemesini bekliyoruz onu bile alamadık daha cihazlarımıza beee.Microsoft muş senin de Allah belanı versin emi.
İyi de kardeşim benim sinirlendiğim nokta zamanında verilen ve tutulmayan sözler. Biz daha denim güncellemesini almamışken adamlar Windows 10 güncellemesinin tanıtımını yapıyorlar.ulan sen önce mevcut kullanıcılarına yeni çıkan cihazlara vermiş olduğun yazılımı versen olmazmı !!! Bizim suçumuz ne şimdi. Aylar oldu hala cihaz ayırımı yapılarak güncelleme veriyorlar.bu mu adalet.milleti iyice keriz yerine koyuyorlar.biz de bunu yiyoruz !!! Helal olsun bize valla!!! Elin Amerikalısı bizi parmağında oynatıyor ya en çok da buna uyuz oluyorumbence sakin olmakda fayda var neden dersen 820 güzel cihaz şuanda cyan var sanırım sende ama denim gelsede şuan kullandığın cihazda ekstra bir değişiklik olmayacak kamera performansı iyileşir onun dışında birşey bekleme .Wp 10 ile daha güzel günler bizi bekliyor bence bu nedenle tatlı canını inan sıkacak bir durum yok.Bilgin olsun.