Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Bende bu sefer bu konuda şanslılar arasında bulundum,kendime 1520 almıştım güncellemeyi aldık,eşime 1320 aldım şuan kargoda yarın gelecek inşallah, ona da yeni güncelleme geldi:)umarım en kısa zamanda diğer cihazlara da denim güncellemesi gelir.

Hocam banada alalım :D ben hangisini alsam ona en son geliyor

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Esendağlı
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Hocam yüklesene başka ülke rom'unu ne bekliyorsun ben birazdan yükleyeceğim..

Ben yükledim çok önceden hollanda romunu fakat bu güncellemeler neden farklı anlamadım bazı yerlerde 8.10.14219 bazıları 8.10.14226 bu neden böyle

og1907

og1907

Üye
Hücresel veriden yükleyemiyoruz wifi istiyor.Yarın wifi avına çıkayım :D

• Beğen
Tepkiler: dark_13
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Ben yükledim çok önceden hollanda romunu fakat bu güncellemeler neden farklı anlamadım bazı yerlerde 8.10.14219 bazıları 8.10.14226 bu neden böyle
son gelen 8.10.14226 ben Navifirm'den bulmaya çalışıyorum şu ara İngiltere için yayınlanmış gözüküyor ama Navifirm'de yok daha başka ülkelere bakıyorum..

dakamon

dakamon

Üye
Bizm evdeki arkadaşta 1320 var kontrol ettik güncelleme gelmemiş.

saynesim

saynesim

Üye
1020 yine yok

technocu1

Üye
Denim güncellemesi alan arkadaşlar internet Explorer da bir değişiklik var mı. Mesela youtube dan atıyordu. Düzelmiş mi

skynet

Üye
Denim güncellemesi alan arkadaşlar internet Explorer da bir değişiklik var mı. Mesela youtube dan atıyordu. Düzelmiş mi
Bende atma değilde ie de youtube videosu izlerken genellikle cihaz donup kalıyor

Peocawe

Peocawe

Üye
çarklar dönüp duruyor ilerleme olmadı yarım saattir ne yapıyoduk? sd kart takılı şuan

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
1320 değil mi telefon ? Kartı çıkart şarj bitinceye kadar bekle. Pil bitince şarja tak öyle devam etsin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Haftaya yada on gün içinde diğer telefonlara gelir diye düşünüyorum

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hobaaaaa budur 1320 den selamlar arkadaşlar :-)

Üst Alt