BaySerkan
Üye
Hocam yüklesene başka ülke rom'unu ne bekliyorsun ben birazdan yükleyeceğim..830 ve 735i unutuyorsunuz sonuçta bunlarda da denimin fu ll sürümü yok
Hocam yüklesene başka ülke rom'unu ne bekliyorsun ben birazdan yükleyeceğim..830 ve 735i unutuyorsunuz sonuçta bunlarda da denimin fu ll sürümü yok
Baya oldu geleli1320 guncelleme geldi

Bende bu sefer bu konuda şanslılar arasında bulundum,kendime 1520 almıştım güncellemeyi aldık,eşime 1320 aldım şuan kargoda yarın gelecek inşallah, ona da yeni güncelleme geldiumarım en kısa zamanda diğer cihazlara da denim güncellemesi gelir.
ben hangisini alsam ona en son geliyorHocam yüklesene başka ülke rom'unu ne bekliyorsun ben birazdan yükleyeceğim..
aynen fark ettim onuBaya oldu geleli![]()

son gelen 8.10.14226 ben Navifirm'den bulmaya çalışıyorum şu ara İngiltere için yayınlanmış gözüküyor ama Navifirm'de yok daha başka ülkelere bakıyorum..Ben yükledim çok önceden hollanda romunu fakat bu güncellemeler neden farklı anlamadım bazı yerlerde 8.10.14219 bazıları 8.10.14226 bu neden böyle
Bende atma değilde ie de youtube videosu izlerken genellikle cihaz donup kalıyorDenim güncellemesi alan arkadaşlar internet Explorer da bir değişiklik var mı. Mesela youtube dan atıyordu. Düzelmiş mi
Sd kart çıkart öyle devam etçarklar dönüp duruyor ilerleme olmadı yarım saattir ne yapıyoduk? sd kart takılı şuan
Sd kart çıkart öyle devam et![]()
1320 değil mi telefon ?
Evet abi 1320
Kartı çıkart şarj bitinceye kadar bekle. Pil bitince şarja tak öyle devam etsin.