Bende pil tasarrufu hala bozuk
flutewoddy Üye dilmenibrahim' Alıntı: 1520 ye gelmiş haberim yok telefon kendi yüklemiş Genişletmek için tıkla ... Güncel diyor
dilmenibrahim' Alıntı: 1520 ye gelmiş haberim yok telefon kendi yüklemiş Genişletmek için tıkla ... Güncel diyor
dakamon Üye PRV yüklü olanlar denim geldiğinde alması için PRV uygulamasındaki tik i kaldırıp öyle güncelleme denetleyin. ÖYle bulabiliyor sanırım.
PRV yüklü olanlar denim geldiğinde alması için PRV uygulamasındaki tik i kaldırıp öyle güncelleme denetleyin. ÖYle bulabiliyor sanırım.
kamil5028347 Üye dakamon' Alıntı: PRV yüklü olanlar denim geldiğinde alması için PRV uygulamasındaki tik i kaldırıp öyle güncelleme denetleyin. ÖYle bulabiliyor sanırım. Genişletmek için tıkla ... Ben deniyorum lumia 520de bulmadı maalesef
dakamon' Alıntı: PRV yüklü olanlar denim geldiğinde alması için PRV uygulamasındaki tik i kaldırıp öyle güncelleme denetleyin. ÖYle bulabiliyor sanırım. Genişletmek için tıkla ... Ben deniyorum lumia 520de bulmadı maalesef
dilmenibrahim Üye Arkadaşlar Pfd açık değildi bende kapatmıştım kamera direkt olarak açılınca ne oluyor dedim baktım denim yazıyor şaşırdım
Arkadaşlar Pfd açık değildi bende kapatmıştım kamera direkt olarak açılınca ne oluyor dedim baktım denim yazıyor şaşırdım
Esendağlı Üye dilmenibrahim' Alıntı: 1520 ye gelmiş haberim yok telefon kendi yüklemiş Genişletmek için tıkla ... Pfd tiki kaldırıp denedim,güncel diyor
dilmenibrahim' Alıntı: 1520 ye gelmiş haberim yok telefon kendi yüklemiş Genişletmek için tıkla ... Pfd tiki kaldırıp denedim,güncel diyor
Esendağlı Üye dilmenibrahim' Alıntı: Arkadaşlar Pfd açık değildi bende kapatmıştım kamera direkt olarak açılınca ne oluyor dedim baktım denim yazıyor şaşırdım Genişletmek için tıkla ... Evet tiki koyunca tekrar cyan yazar bu durum epeydir böyle.
dilmenibrahim' Alıntı: Arkadaşlar Pfd açık değildi bende kapatmıştım kamera direkt olarak açılınca ne oluyor dedim baktım denim yazıyor şaşırdım Genişletmek için tıkla ... Evet tiki koyunca tekrar cyan yazar bu durum epeydir böyle.
dilmenibrahim Üye Esendağlı' Alıntı: Evet tiki koyunca tekrar cyan yazar bu durum epeydir böyle. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar kusura bakmayın kamera açılınca baktım denim yazıyor heyecan yaptım
Esendağlı' Alıntı: Evet tiki koyunca tekrar cyan yazar bu durum epeydir böyle. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar kusura bakmayın kamera açılınca baktım denim yazıyor heyecan yaptım
og1907 Üye İşin saçmalığı denim özelliğini tam kullanacak 1520 modeline halaa gelmemesi biz zaten 1320'den ümidinizi kestik
İşin saçmalığı denim özelliğini tam kullanacak 1520 modeline halaa gelmemesi biz zaten 1320'den ümidinizi kestik
utt2 Üye yuvanacuu' Alıntı: Gelecek Genişletmek için tıkla ... Sağol Sa dilmenibrahim' Alıntı: 1520 en iyi model ama denim ona erken gelmedi Genişletmek için tıkla ... Sana güncelleme geldimi kardeş bana cyan geldi tel lumıa 820
yuvanacuu' Alıntı: Gelecek Genişletmek için tıkla ... Sağol Sa dilmenibrahim' Alıntı: 1520 en iyi model ama denim ona erken gelmedi Genişletmek için tıkla ... Sana güncelleme geldimi kardeş bana cyan geldi tel lumıa 820
braayn Üye her hafta perşembeden perşembeye güncelleme veren eyyy MS neyin peşindesin !! kırıcı oluyorsun .... =)
her hafta perşembeden perşembeye güncelleme veren eyyy MS neyin peşindesin !! kırıcı oluyorsun .... =)