Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
Adamlar windows 10 odaklanmış, denimi'de stajyerlere yaptırıyor herhâlde :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Win 10 yüklesem şimdi denim özellikleri olacakmı acaba

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beyler Microsoft tartışılmaz bir güç. Belli ki Windows 10 ile uğraşıyorlar. Ya da öyle umuyorum :)

Windows 10'da apk desteği gelsin buralar değerlenecek zaten. Kafanızı yormayın derim!

Apk desteği geldiği anda wp'yi bırakırım bir daha da wp almam. Bu kadar net yani.
(Apk destekleyen işletim sistemlerinin sonu hüsrandır. BB örneğinde olduğu gibi.)

• Beğen
Tepkiler: skynet, Rock Ve Roll ve kaygisiz43

blackss

Üye
Yalnız Blackberyy işletim sisteminden değil telefonlarının dandikliğinden kaybetti!

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yalnız Blackberyy işletim sisteminden değil telefonlarının dandikliğinden kaybetti!

Telefon kendi işletim sistemi için gayet güzel donanıma sahip. Şuna telefonun dandikliği değilde androidin dandikliği desek!
O ne öyle her yeni yazılımda hayvan gibi donanım ile gelmeler falan!
Artı başka işletim sistemine özeneceğiz diye kasmaya gerek yok ki.
Elimizdeki cihazlar şimdilik işimizi görüyorsa gittiği yere kadar kullanıp zamanı gelince beklentilerimize göre diğer başka cihaz/işletim sistemlerine geçiş yaparız. Olması gereken budur yani. :)

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, suyunsesi ve ceza87
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Haber değeri taşımadığı için konusunu açmıyorum ama Müzik uygulaması güncelleme almış artık daha çok hızlı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Win 10 gelmesine üç beş kala denim gelmedi

saynesim

saynesim

Üye
Bu saatten sonra denim gelmese de olur yeterki Windows 10 bu hafta gelsin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son şarjdan sonra geçen süre düzeltilmiş. Kalan süre de Windows 10 ile düzelir herhalde.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bu ay deneme sürümü var
Ben kararlı sürümden bahsediyorum,ön izleme sürümünde 3-5 özellik ekleyip sonra adını 10 yapçaklar,tam özellikler ile kararlı sürümün yayınlanması 1 seneyi rahat bulur

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Hala vermemeleri Denimi beni çileden çıkartıyor..

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bence w10fp da onizleme verip yıl sonunu bekletmek değil de ara ara güncellemeler vererek gideceklerdir

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ben artık w10'u prewiev'i bekliyorum denim artık gelirse ekime gelmezse çokta ........ :ehe :kop2:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hala vermemeleri Denimi beni çileden çıkartıyor..
Ben beklediğimize değeceğine gerçekten inanıyorum,yarım yamalak olacağına hazır olduğunda vermeleri bence daha mantıklı,kaldı ki ben cihazımın ve sistemin şuan ki halinden bile oldukça memnunum ama eksiklerimizin giderilmesi gerektiği muhakkaktır ayrıca,iyi forumlar arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347 ve Rock Ve Roll
YkPkY

YkPkY

Üye
Son şarjdan sonra geçen süre düzeltilmiş. Kalan süre de Windows 10 ile düzelir herhalde.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Zahmet olmuş.
Bi baktım benimki normale dönmüş.hala beta kullanıyorum

dakamon

dakamon

Üye
Her turlu hatayi aylar sonra gelecek guncellemelerle duzeltmelerini bekliyoruz duzelmesede bir sonraki guncellemede duzeltirler diyoruz. Bizim gibi musteri her firmaya lazim.

• Beğen
Tepkiler: oznkrts, ceza87 ve Aybin.Kilic

Üst Alt