Ayarlar > Ekstralar+Bilgi >" Manufacturer Name" ve "Mobile Operator" kısımlarını yazarsanız durum netleşirTel hızlıaldan alınms faturalı neyse ...
eski bir wp kullanıcısı olarak bir sualim olacak size.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
830 ve bir kaç tanesinde daha
Not available yazıyor. Ne demek istemişler ?
@Sensation
Not available = no updates available yet. (mevcut güncelleme henüz yok)Her halde zaten onlarda yüklü geldiği için o yazı yazıyordur
Güncelleme yapılırken telefon sıfırlanmaz normalde. Başka bir şey yapılmış olmasın ?arkadaşlar selameski bir wp kullanıcısı olarak bir sualim olacak size.
babamda l720 var.. güncelleme geldiğinde okumadan birşeylere basmış herhalde. telefon komple sıfırlanıp öyle yüklemiş güncellemeyi.sizce neden böyle oldu? gerçi bu söylediğim cumartesi günü oldu ama olsun gene de normal bir durum mudur merak ettim.
15 dakika önce kontrol ettim bişey yoktu.Country variant 930 ülkemizde Denim güncellemesini almış durumdadır, hayırlı olsun 930 sahiplerine.
EDIT: Tek tek vermeyin işte, 820'yi de aradan çıkartıverin![]()
Saat 20.00'de yayımlandıpreview for developers güncelleme yok didi.kararlı sürümde olanlar kontrol etsin de ona göre flash atayım

PFD'de olanlara görünmüyor abi güncelleme, 1 saat oldu başlayalı.preview for developers güncelleme yok didi.kararlı sürümde olanlar kontrol etsin de ona göre flash atayım
yok ben kontrol listesinden bakmıştım zaten orada da cyan yazıyordu.PFD'de olanlara görünmüyor abi güncelleme, 1 saat oldu başlayalı.
Çocuk müjdesi veren doktor gibisin valla havalara uçtumCountry variant 930 ülkemizde Denim güncellemesini almış durumdadır, hayırlı olsun 930 sahiplerine.
EDIT: Tek tek vermeyin işte, 820'yi de aradan çıkartıverin![]()

flash atmaya gerek yok preview for developers tikini kaldırıp tekrar arama yapınca buldu.