Aybin.Kilic
Üye
Abi banada mı"?? :S Üzdün beni. Hatırlarsan yazın 925 aşlayım dedim izin vermediler. Ama benim kastım bu değil. Burada ben bir tutmadım 400₺ fiyata aldığım telefonu. Ben 1520 ile bir tuttum. Ve bir güncellemenin yaklaşık 2-3 aylık bir sürede çıkması gereken tarihten çok daha geçmiş olmasına rağmen hala verilmemesinden dolayı kızıyorum. Çok kolay olan işleri çok uzatıyorlar. Hazır olan şeyleri yayınlamıyorlar. Ben bunu doğru bulmuyorum. Seneye 1530 vs gibi bir cihaza da aynısı olursa yazık olur. Burada sen donanıma destek falan diyorsun da Nokia zaten bu işi yapmıştı. Sadece salakça bir destek verilmemesi yüzünden boşa çıktı. Geç gelmiş oldu. Ha diğerleri satış politikası uyguluyor ama şöyle düşün. Bırak 8.1'i sadece Black güncellemesine gidelim. Öncesinde sizlerin çektiği işkenceler ne içindi? Parasını verdiğin özelliği kullanamama? Ben buna kızıyorum ve böyle giderse ben bu sistemde kalacağımı sanmıyorum. Ama ne yalan söyleyeyim çok da seviyorum. Ben tüm cihazları da biliyorum. Ama çuvallık parayı da gidip vereceğim cihazın bekletilmesini istemiyorum. Şu an olduğu gibi![]()
Hatırlarsan cihazın fiyatını satış fiyatının altına bile çektirdim. Sırf bu yüzden bile unutmam.
Benim yazdığım mesaja bir daha mantık çerçevesinde göz at be kardeşim.
Güncelleme takvimi konusunda Microsoft bu tarihte vereceğim diye nerde yazmış be güzel insan. Zamanı gelince zaten resmi siteden açıklama yapıyorlar. Gönül isterdi ki güncelleme tüm cihazlar için aynı zamanda yayınlansa.
Android cephesinde güncelleme bile alamayan donanım canavarı telefonları gördükçe elimizde ki cihazlar için yatıp kalkıp dua edelim derim.
Ayrıca yazılım dediğimiz şey çok basit bir süreç değil.
Kodlaması zaten başlı başına bir dert. Kodlama bitince derleme süreci başlar. Sisteme entegre edilmeden önce uyumluluk testleri var. Hadi kazasız belasız atlattılar dedik. Sistemin düzenini bozmadan entegre edilmesi süreci var.
Bize kolay gelen şeyler uzunca bir süreçten geçip geliyor.
Denim geri gittik Cyan bir hamle gerisi Amber. İlk çıktığında wp8.0 vardı. O günlerden wp 8.1 Denim sürümüne kadar geçen sürede sistemin eksikliklerini sürekli olarak kabul ettik. Ama yeni doğmuş bir bebekten deparlı koşu yapmasını beklemek hayaldi yani.
Wp 10 sonrası kısmı iyi analiz etmek lazım. Zira önü açık bir işletim sistemine sahibiz.
Wp10 burada çoğu kullanıcı için ya tamam ya da devam olacak.
Çuvalla para saçacağın cihazlarda bile eksiklikler bulursunuz. Bu konuda rahat ol bence.
İos (Apple) İtunes mahkumiyeti -Dışarıya Kapalı Bluetooth (en basitinden)
Android : Yazılım güncellemesi alamamak , sürekli rom , root peşinde koşmak.
Kusursuz işletim sistemi yoktur yani.
Elimizde ki cihazlardan keyif almaya bakalım.
Güzel bir sözle mesajımı bitireyim.
"bizler son kullanıcıyız. Düşünmek bizim işimiz değil. O iş için para alan insanlar var. Bırakalım onlar düşünsün"