Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Abi banada mı"?? :S Üzdün beni. Hatırlarsan yazın 925 aşlayım dedim izin vermediler. Ama benim kastım bu değil. Burada ben bir tutmadım 400₺ fiyata aldığım telefonu. Ben 1520 ile bir tuttum. Ve bir güncellemenin yaklaşık 2-3 aylık bir sürede çıkması gereken tarihten çok daha geçmiş olmasına rağmen hala verilmemesinden dolayı kızıyorum. Çok kolay olan işleri çok uzatıyorlar. Hazır olan şeyleri yayınlamıyorlar. Ben bunu doğru bulmuyorum. Seneye 1530 vs gibi bir cihaza da aynısı olursa yazık olur. Burada sen donanıma destek falan diyorsun da Nokia zaten bu işi yapmıştı. Sadece salakça bir destek verilmemesi yüzünden boşa çıktı. Geç gelmiş oldu. Ha diğerleri satış politikası uyguluyor ama şöyle düşün. Bırak 8.1'i sadece Black güncellemesine gidelim. Öncesinde sizlerin çektiği işkenceler ne içindi? Parasını verdiğin özelliği kullanamama? Ben buna kızıyorum ve böyle giderse ben bu sistemde kalacağımı sanmıyorum. Ama ne yalan söyleyeyim çok da seviyorum. Ben tüm cihazları da biliyorum. Ama çuvallık parayı da gidip vereceğim cihazın bekletilmesini istemiyorum. Şu an olduğu gibi ;)

Hatırlarsan cihazın fiyatını satış fiyatının altına bile çektirdim. Sırf bu yüzden bile unutmam.
Benim yazdığım mesaja bir daha mantık çerçevesinde göz at be kardeşim.

Güncelleme takvimi konusunda Microsoft bu tarihte vereceğim diye nerde yazmış be güzel insan. Zamanı gelince zaten resmi siteden açıklama yapıyorlar. Gönül isterdi ki güncelleme tüm cihazlar için aynı zamanda yayınlansa.

Android cephesinde güncelleme bile alamayan donanım canavarı telefonları gördükçe elimizde ki cihazlar için yatıp kalkıp dua edelim derim.

Ayrıca yazılım dediğimiz şey çok basit bir süreç değil.
Kodlaması zaten başlı başına bir dert. Kodlama bitince derleme süreci başlar. Sisteme entegre edilmeden önce uyumluluk testleri var. Hadi kazasız belasız atlattılar dedik. Sistemin düzenini bozmadan entegre edilmesi süreci var.
Bize kolay gelen şeyler uzunca bir süreçten geçip geliyor.

Denim geri gittik Cyan bir hamle gerisi Amber. İlk çıktığında wp8.0 vardı. O günlerden wp 8.1 Denim sürümüne kadar geçen sürede sistemin eksikliklerini sürekli olarak kabul ettik. Ama yeni doğmuş bir bebekten deparlı koşu yapmasını beklemek hayaldi yani.
Wp 10 sonrası kısmı iyi analiz etmek lazım. Zira önü açık bir işletim sistemine sahibiz.

Wp10 burada çoğu kullanıcı için ya tamam ya da devam olacak.

Çuvalla para saçacağın cihazlarda bile eksiklikler bulursunuz. Bu konuda rahat ol bence.
İos (Apple) İtunes mahkumiyeti -Dışarıya Kapalı Bluetooth (en basitinden)
Android : Yazılım güncellemesi alamamak , sürekli rom , root peşinde koşmak.

Kusursuz işletim sistemi yoktur yani.
Elimizde ki cihazlardan keyif almaya bakalım.

Güzel bir sözle mesajımı bitireyim.

"bizler son kullanıcıyız. Düşünmek bizim işimiz değil. O iş için para alan insanlar var. Bırakalım onlar düşünsün" ;)

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim, sazobalı ve emz

parberk99

parberk99

Üye
Pfd'ye yok mu? Açıklık getirebilir miyiz?

dakamon

dakamon

Üye
Sanırım PFD li cihazlar için yine bir sıkıntı var. Anladığım kadarıyla PFD li cihazlar güncellemeyi göremiyor.

• Beğen
Tepkiler: emz
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Pfd yi kapatalım gerçi 1520 ve 920 için gelmedi sanırım

emz

emz

Üye
Çünkü aynı sürüm numaralarına sahip gelen güncelleme. Bu nedenle cihazlar kendilerini güncel sanıyorlar. Bu nedenle extralar bilgi sapıtıp denim diyordu. Bu sefer işimiz zor. Umarım sıfırlatmazlar.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Pfd'ye yok mu? Açıklık getirebilir miyiz?
Pfd açık : CYAN
Pfd kapalı : DENIM
Pfd konusunda sıkıntı var.
@emz ben kesinlikle sıfırlama yapmayacağım. Wp 10 betaya kadar yolu var. :)

• Beğen
BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
1320 için ne zaman gelir ? bana klasor özelliği ve ileti birleştirme özelliği çok lazım oluyor :)

braayn

braayn

Üye
kardeşimin 720'sine denim kurduk ama kamera halen geç açılıyor bir performans artışı olmadı

tgoksen1

Üye
arkadaslar telefonun kamerasının olduğu yere hafif bastırınca ya da hafif boyle bıryere çarptıgında telefon kendını bastan baslatıyor neden acaba bilgisi olan varmı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hani pfd desteklenecekti. Ne oldu da görmüyor? Buna üzüldüm ama. Hani cyan gibi olmayacak deniyordu? Mecburi bekleyeceğiz o zaman. Ölme eşleğim ölme. Bir de pfd için gelecek. Hani şu an cyan atsam mı diye düşünmüyor değilim. Çok sürer mi acaba? @Sensation Cyan basıp güncellemeye değer mi? Sen kurup bana yazarsan ona göre yükleyeyim. Boşa beklemeyelim. Bir işe yarasın yazılım basmamız. Eğer değmezse silinen oyun verilerine falan hiç uğraşmayayım bekleyeyim :)
Değmez. Zaten muhtemelen 1 aya W10'a geçersin beklemeni öneririm :) Aynı zaten betayla Denim.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
kardeşimin 720'sine denim kurduk ama kamera halen geç açılıyor bir performans artışı olmadı
Her zaman derim. Sisteme yeni yazılım sürümü yüklenince eski sistem dosyaları bir yerlerde sorun oluyor.
Hafıza kartını pc ye yedekleyin (Resim Video Müzik falan) kartı kart okuyucu ile formatlayın , telefondan menü > ayarlar > yedekleme ile yedek alın.
Sonra telefonu sıfırlayın. Hiç bir yedek yüklemeden temiz başlangıç yapın.
Uygulama ve oyunları mağaza geçmişinden yüklersiniz nasılsa.
Ha sıfırlama yapmadan önce 1 hafta - 10 gün bekleyin bence. Sistem ancak oturur. Halen sorun devam ederse yukardaki çözümü yaparsınız.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
telefonunuz güncel son denetleme 2 saniye önce :hih: :kotu:

mehmetisler

mehmetisler

Üye
Pfd yüklü olanlar ne zaman alır tam sürümü

skynet

Üye
Güncelleme sunuculara yüklenmişmi deneyen var mı ?

versino2

versino2

Üye
925 son denetleme 2 sn önce

astala_61

astala_61

Üye
Bugun bir hareketlilik olurmu denimle ilgili..

Üst Alt