Silinen Üye 476002
Kapalı Hesap
Yanlış hatırlıyorsun . Keşke gelseBenim Hatırladığım kadarıyla lumia 1020 ye 4k Hariç rich capture ve lumia moment Uygulaması geliyor bunlar iptal mi oldu ?

Yanlış hatırlıyorsun . Keşke gelseBenim Hatırladığım kadarıyla lumia 1020 ye 4k Hariç rich capture ve lumia moment Uygulaması geliyor bunlar iptal mi oldu ?

Böyle bir şey başından beri hiç duyurulmadı bile.Benim Hatırladığım kadarıyla lumia 1020 ye 4k Hariç rich capture ve lumia moment Uygulaması geliyor bunlar iptal mi oldu ?
Benim Hatırladığım kadarıyla lumia 1020 ye 4k Hariç rich capture ve lumia moment Uygulaması geliyor bunlar iptal mi oldu ?
wp 8.0 çarşafa dolanırW10 da da buyuk surprizler olur merak etmeyin

wp 8.0 çarşafa dolanır
wp 8.1 perişan olur
denim daha gelmedi
şunun şurasında wp 10a ne kaldı![]()
wp 8.0 çarşafa dolanır
wp 8.1 perişan olur
denim daha gelmedi
şunun şurasında wp 10a ne kaldı![]()
1520 için de Denim güncellemesi çoğu yerde yayınlanmaya başladı.
SenceTürkiye için varmı peki

bunları bir Lumia 525 kullanıcısı olarak burada söylemek ne kadar rahatsa, aynı fiyattaki bir android kullanıcısı olarak söylemek bir o kadar zorHala normal 525 almadı. Bu beni gerçek anlamda çok üzüyor. Keşke ikinci kez bu telefonu almasaydım. Bilmiyorum ama eğer yazın sonuna doğru gelecek yıl gibi indirimler başladığın wp hala bu durumda olursa bir dahaki telefonum kesinlikle bir amiral gemisi ios ya da android olarak. Her ne kadar bu sistemi sevsem de gerçekten çok vurdumduymaz davranıyorlar kullanıcılara. Parası neyse verdik. Bunları çekmek zorunda değiliz. Madem hizmet veremiyorlar bizim paramıza karşılık biz de onlara kazandırmayız. Benim fikrim bu. Para bendeyse istediğim alır istediğimi müşterisiz bırakırım![]()
Gelen yok bende abi. Rm-937 derken Tr dahil mi?RM-937 Lumia 1520 için de yayınlanmaya başlamış
Ekstralar + Bilgi'den bakabilirsiniz RM-937 olup olmadığına.Gelen yok bende abi. Rm-937 derken Tr dahil mi?
Tamam RM-937 TR EU falan filan, biliyorum. Gelmedi bana güncelleme. Tr dahil mi o Rm 937 lere onu soruyorum?Ekstralar + Bilgi'den bakabilirsiniz RM-937 olup olmadığına.