Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: oznkrts

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim Hatırladığım kadarıyla lumia 1020 ye 4k Hariç rich capture ve lumia moment Uygulaması geliyor bunlar iptal mi oldu ?
Böyle bir şey başından beri hiç duyurulmadı bile.

• Beğen

paix1984

Üye
Benim Hatırladığım kadarıyla lumia 1020 ye 4k Hariç rich capture ve lumia moment Uygulaması geliyor bunlar iptal mi oldu ?

Yok ben doğrulattım 4k da dahil rich capture de Lumia momentte Lumia 1020'ye gelmeyecek dün twitter da sorularıma aldığım cevap bu yönde oldu hayal kırıklığına uğradım diyorum adamlar bana yapabileceğimiz bir şey yok diyor bir daha Lumia almayacağım diyorum kararınıza saygılıyız diyorlar yasal yollara başvuracağım diyorum sizin takdiriniz diyorlar resmen deli oldum

• Beğen

paix1984

Üye
Ama daha bitmedi mahkeme yolu görünüyor bu işi yasal yollara taşıyacağım

pissed26

pissed26

Üye
Hocam yanlış anlamyında güncelleme geldi sanıp bakıyoruz konu ile alakasız sorular cevaplar kullanıcı kulübünde tartışsanız bunları bizde her seferinde bişey geldimi acaba diye bakmasak

paix1984

Üye
Tamam usta haklısınız özür dilerim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1520 için de Denim güncellemesi çoğu yerde yayınlanmaya başladı.

emz

emz

Üye
Hala normal 525 almadı. Bu beni gerçek anlamda çok üzüyor. Keşke ikinci kez bu telefonu almasaydım. Bilmiyorum ama eğer yazın sonuna doğru gelecek yıl gibi indirimler başladığın wp hala bu durumda olursa bir dahaki telefonum kesinlikle bir amiral gemisi ios ya da android olarak. Her ne kadar bu sistemi sevsem de gerçekten çok vurdumduymaz davranıyorlar kullanıcılara. Parası neyse verdik. Bunları çekmek zorunda değiliz. Madem hizmet veremiyorlar bizim paramıza karşılık biz de onlara kazandırmayız. Benim fikrim bu. Para bendeyse istediğim alır istediğimi müşterisiz bırakırım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hala normal 525 almadı. Bu beni gerçek anlamda çok üzüyor. Keşke ikinci kez bu telefonu almasaydım. Bilmiyorum ama eğer yazın sonuna doğru gelecek yıl gibi indirimler başladığın wp hala bu durumda olursa bir dahaki telefonum kesinlikle bir amiral gemisi ios ya da android olarak. Her ne kadar bu sistemi sevsem de gerçekten çok vurdumduymaz davranıyorlar kullanıcılara. Parası neyse verdik. Bunları çekmek zorunda değiliz. Madem hizmet veremiyorlar bizim paramıza karşılık biz de onlara kazandırmayız. Benim fikrim bu. Para bendeyse istediğim alır istediğimi müşterisiz bırakırım :)
bunları bir Lumia 525 kullanıcısı olarak burada söylemek ne kadar rahatsa, aynı fiyattaki bir android kullanıcısı olarak söylemek bir o kadar zor

• Beğen
Tepkiler: emz
...decode...

...decode...

Üye
820 için hiçbir ülkede verilmemiş. :kotu:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
RM-937 Lumia 1520 için de yayınlanmaya başlamış

Üst Alt