lumia denim güncellemesini ilk duyduğumuz zaman sadece kamera iyileştirmeleri vb gibi birkaç özellikten oluştuğu için çoğumuz megapixeli yüksek olan modeller için diyorduk şimdi aradan zaman geçti denim güncellemesini çoğu model aldı birkaç tanesi dışında almadı yani ister istemez kıymete bindi asıl soruma gelincede neden 820-920 gibi modellere hala gelmedi acaba bu modeller kasıtlı olarak mı yapılıyor eski model diye ?
Pfd deki tik i kaldırıp yada kalkıksa tekrar ekleyip dene derim, bende de değişmişti sevindim bişeyler yoluna girdi diye ama erken davranmışım tiki kaldırdım dı yine denim oldu
Ya arkadaşlar 525'e lsrt ile cyan kurdum ve direkt güncelleme kontrolü yaptım. Ardından birşey buldu indirdi ve kurdu. Ama ekstralar bilgi hala cyan yazıyor. 210 mb kurmuş . Sıfırlayınca hemen arattım ve kurdum güncellemeyi. Çok garip. Nedendir?
Pfd deki tik i kaldırıp yada kalkıksa tekrar ekleyip dene derim, bende de değişmişti sevindim bişeyler yoluna girdi diye ama erken davranmışım tiki kaldırdım dı yine denim oldu