Rıza Soylu Üye Tamam Arkadaşlar, Güncellemeyi Nokia Lumia 1520 ve Nokia Lumia 1320 için başlatıyoruz.
Esendağlı Üye kimbilir_01' Alıntı: Hocam 920 o dediğin iki cihazdan çok sattı bence bir daha düşün derim Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar lütfen ama, büyüklere saygı gösterelim
kimbilir_01' Alıntı: Hocam 920 o dediğin iki cihazdan çok sattı bence bir daha düşün derim Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar lütfen ama, büyüklere saygı gösterelim
kimbilir_01 Üye Esendağlı' Alıntı: Arkadaşlar lütfen ama, büyüklere saygı gösterelim Genişletmek için tıkla ... Satış rakamı ve doğum tarihi olarak 920 büyük, yani evet büyüğe saygı
Esendağlı' Alıntı: Arkadaşlar lütfen ama, büyüklere saygı gösterelim Genişletmek için tıkla ... Satış rakamı ve doğum tarihi olarak 920 büyük, yani evet büyüğe saygı
Emre Üye ogzhnoTr' Alıntı: Siz o stabillik performans sadeliği kaç gb ram kaç ghz işlemciyle alıyorsunuz peki ? Genişletmek için tıkla ... Android normalde kasmaz kastıran bilincsiz kullanım ve tema arayüzü
ogzhnoTr' Alıntı: Siz o stabillik performans sadeliği kaç gb ram kaç ghz işlemciyle alıyorsunuz peki ? Genişletmek için tıkla ... Android normalde kasmaz kastıran bilincsiz kullanım ve tema arayüzü
kamil5028347 Üye Emre aktaş' Alıntı: Android normalde kasmaz kastıran bilincsiz kullanım ve tema arayüzü Genişletmek için tıkla ... Kesin ondandır
Emre aktaş' Alıntı: Android normalde kasmaz kastıran bilincsiz kullanım ve tema arayüzü Genişletmek için tıkla ... Kesin ondandır
Emre Üye kamil5028347' Alıntı: Kesin ondandır Genişletmek için tıkla ... googleye Nokia n1 yazabilirsiniz nokia bu işi aşmış.
kamil5028347' Alıntı: Kesin ondandır Genişletmek için tıkla ... googleye Nokia n1 yazabilirsiniz nokia bu işi aşmış.
kamil5028347 Üye Emre aktaş' Alıntı: googleye Nokia n1 yazabilirsiniz nokia bu işi aşmış. Genişletmek için tıkla ... Konu dağılmasın diye cevap vermeyeceğim burda androidi savunmaya gerek yok herkes biliyor androidi sen androidinle mutlu ol Son düzenleme: 5 Şub 2015
Emre aktaş' Alıntı: googleye Nokia n1 yazabilirsiniz nokia bu işi aşmış. Genişletmek için tıkla ... Konu dağılmasın diye cevap vermeyeceğim burda androidi savunmaya gerek yok herkes biliyor androidi sen androidinle mutlu ol
Aybin.Kilic Üye Emre aktaş' Alıntı: Android normalde kasmaz kastıran bilincsiz kullanım ve tema arayüzü Genişletmek için tıkla ... Dalvik + Art diyorum . Android makine dili kullanmadığı sürece şişme, kasma, donma yaşar ve yaşamaya da mahkumdur. Emre aktaş' Alıntı: googleye Nokia n1 yazabilirsiniz nokia bu işi aşmış. Genişletmek için tıkla ... N1 tablettir. Bende de 1gb ramlı tablet var. Android telefonlar gibi kasmıyor. N1 telefon versiyonu gelsin o zaman konuşuruz. Mobil farklı, tablet farklı şeyler neticede.
Emre aktaş' Alıntı: Android normalde kasmaz kastıran bilincsiz kullanım ve tema arayüzü Genişletmek için tıkla ... Dalvik + Art diyorum . Android makine dili kullanmadığı sürece şişme, kasma, donma yaşar ve yaşamaya da mahkumdur. Emre aktaş' Alıntı: googleye Nokia n1 yazabilirsiniz nokia bu işi aşmış. Genişletmek için tıkla ... N1 tablettir. Bende de 1gb ramlı tablet var. Android telefonlar gibi kasmıyor. N1 telefon versiyonu gelsin o zaman konuşuruz. Mobil farklı, tablet farklı şeyler neticede.
ERsin YAvuz Üye braayn' Alıntı: Cuma verirler belki ! Genişletmek için tıkla ... benim umidim yok vermezler
suyunsesi Üye Dejavuex' Alıntı: Cuma namazını kılınca insafa gelirse belki verirler.. Genişletmek için tıkla ... Acaba? Twitterdan yazalım mı, "Allahını seven güncellemeyi versin". Veremeyince suçluluk duysunlar biraz. Eheheh.
Dejavuex' Alıntı: Cuma namazını kılınca insafa gelirse belki verirler.. Genişletmek için tıkla ... Acaba? Twitterdan yazalım mı, "Allahını seven güncellemeyi versin". Veremeyince suçluluk duysunlar biraz. Eheheh.
Dejavuex Üye suyunsesi' Alıntı: Acaba? Twitterdan yazalım mı, "Allahını seven güncellemeyi versin". Veremeyince suçluluk duysunlar biraz. Eheheh. Genişletmek için tıkla ... Düşünmüyorum değilim artık valla
suyunsesi' Alıntı: Acaba? Twitterdan yazalım mı, "Allahını seven güncellemeyi versin". Veremeyince suçluluk duysunlar biraz. Eheheh. Genişletmek için tıkla ... Düşünmüyorum değilim artık valla