Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

arkdaşlar denım geldı bana başka ulke romu pdf felan yuklu deıl denız yazıor ve ozellıklerını kontrol ettım 1320 sahipleri bakabılrmı
arkdaşlar denım geldı bana başka ulke romu pdf felan yuklu deıl denız yazıor ve ozellıklerını kontrol ettım 1320 sahipleri bakabılrmı

skynet

Üye
Zaten bugün veya yarın bir kaç modele vermeleri gerek baya boşladılar

bnmkı 1320 ve geldi dıorum hiç kımseden ses seda yok beklemıorlar heralde yada daha once gelmıs konuya eklenmemıs heralde

herkes 10 u bekliyor denim le işi olmaz artık millettin

az bekleyin 1320 için dönüş yapıcam birazdan
1320 güncel!!

bnmkı neden biranda denıme geçtı hoşgeldnız felan fıstan dedı ve tum denım ozellıklerı çalısıor

Hıc bılmıyorum yeni aldım bende hiç bişi yapmadım tele bu arada bedewa uygulama veren bi app vardı hergun freeapp miydi ismi nydı

skynet

Üye
Hıc bılmıyorum yeni aldım bende hiç bişi yapmadım tele bu arada bedewa uygulama veren bi app vardı hergun freeapp miydi ismi nydı

830 ve bir kaç tanesinde daha
Not available yazıyor. Ne demek istemişler ?
@Sensation

skynet

Üye
Her halde zaten onlarda yüklü geldiği için o yazı yazıyordur

Tepkiler: Rock Ve Roll

braayn

Üye
Yarın perşembe bence bir kaç modele daha verirler...

Globalde lumia 530,735 ve 830 da eklenmiş. Yakın bir zamanda Türkiye'ye uğraması dileklerimi sunuyorum

Pfd yüklü olmasın o telefona Ekstralar + Bilgi güncellemesini yapınca denime hoş geldin diyor da.

Globalde lumia 530,735 ve 830 da eklenmiş. Yakın bir zamanda Türkiye'ye uğraması dileklerimi sunuyorum

Pfd yüklü olmasın o telefona Ekstralar + Bilgi güncellemesini yapınca denime hoş geldin diyor da.
Telefonu sıfır aldım kurmadım hiçbirşey

braayn

Üye
Bu akşam 1520 gelecek dun rüyamda ak sakallı dede haber verdi demek isterdim ama gormedim