DeNeM€

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheComet

TheComet

Üye
:birak:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Uzun zaman sonra aykut teşrif buyurdu kendilerini özlemiştik bayağı. Ama hemen ban yediği için o muhteşem sorularından mahrum kaldık.

---------- Eklendi @ 18:21:24 ---------- Yazıldı @ 18:10:55 ----------

Arkadaşlar biliyorsunuz ki forum sitelerinden banlanmak zor şey ve bu her zaman ki gibi
kanayan bir yara.Benim sorum forum sitelerinden sürekli ban yemeyi önlemek için bir uygulama var mı ?Telefonun ne sıkıntıları varmış s60v3 uyumlu uygulama var mı ?
Eğer varsa linkini atabilir misiniz?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
bu kim yeni vakamı

Abi bendebilmiyodumda araştırdım biraz telefonla mısır patlatma programı istiyo o derece çözülmez bi vaka :D S^3`de bi aykut lazım canımız sıkılıyo :d:

---------- Eklendi @ 19:04:07 ---------- Yazıldı @ 18:56:12 ----------

Arkadaşlar biliyosunuz ki aykutsuluk zor şey bu herzaman ki gibi kanayan bir yara. Benim sorum aykutun sorularını sorabilecek bir program var mı Telefonun ne sıkıntıları varmış
s60v3
uyumlu
uygulama var mı Eğer varsa linkini
atabilir misiniz?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:kop2::kop2:

x-scarface

x-scarface

Üye
şu mısır olayına hala gülüyorum :kop2:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:hmmm

- - - Eklendi - - -

hort :ehe

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
biftek ve patates kızartan s60v3 uyumlu pro var mı? :ehe

kankka

Üye
Arkadaşlar biliyosunuz ki öğrenci evinde patates soymak çok zor ve sıkıntılı bir şey benim sorum s60v3 için patates soyabileck bir program var mı eğer varsa link atarmısınız ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar biliyosunuz ki öğrenci evinde patates soymak çok zor ve sıkıntılı bir şey benim sorum s60v3 için patates soyabileck bir program var mı eğer varsa link atarmısınız ?

Link atladı geliyor.

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
Deneme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt