olmuyo. Android bölümüne yakında çok büyük bir konu açacam. Hemde çoooook büyük bir konu yani. O yüzden tek mesaja sığmaz diye konuyu parçalıyacam. İşte şunun için link vercem.Konunun 6.mesajına gidecek felan ama..biri mesaj yazmadan yeni bir mesaj olarak gitmiyor.ne deneme 1-2-3
öyle olmaz ki neden öyle istiyorsun o mesaj kasmak olur ama aramızda kalsın tapatalk ile oluyoolmuyo. Android bölümüne yakında çok büyük bir konu açacam. Hemde çoooook büyük bir konu yani. O yüzden tek mesaja sığmaz diye konuyu parçalıyacam. İşte şunun için link vercem.Konunun 6.mesajına gidecek felan ama..biri mesaj yazmadan yeni bir mesaj olarak gitmiyor.
Yani 15 dakika filan beklesemde son mesajı ben yazdığım için hep son mesajımı düzenliyor. Halbuki yeni mesaj olmasını istiyorum... :S

öyle olmaz ki neden öyle istiyorsun o mesaj kasmak olur ama aramızda kalsın tapatalk ile oluyo![]()

Şunu alıntı yapalım ileride lazım olur belkiöyle olmaz ki neden öyle istiyorsun o mesaj kasmak olur ama aramızda kalsın tapatalk ile oluyo![]()

neye lazım olacak bende tapatalk yokŞunu alıntı yapalım ileride lazım olur belki![]()
valla bende tapatalk yokdoğru la..tapatalk la oluyor , ben öyle gözüküyor ama olmuyor düşünüyordum
Dur ben bir ozanı arıyayım. Diyeyim ByKatre şöyle diyor, olur mu![]()

Teşvik ediyorsunneye lazım olacak bende tapatalk yok
valla bende tapatalk yok![]()
![]()

Teşvik ediyorsun![]()

Çok sinsi insansın vallaŞunu alıntı yapalım ileride lazım olur belki![]()

Tapatalkı Olanlar DÜşünsün Be AbicimÇok sinsi insansın valla![]()

Abicim derkenTapatalkı Olanlar DÜşünsün Be Abicim![]()

nedenAbicim derken![]()

Tapatalkı Olanlar DÜşünsün Be Abicim![]()
Mesaj kasmak serbest bizeMesaj kasmak serbest bize