M@xWeL Üye maximilano' Alıntı: tıkladım turkcell rehber yedekleme ile ilgili açıklama çıktı. ben avea kullanıyorum ama Genişletmek için tıkla ... buldum rehber yazdım kırmızı oldu onada tıkladım gene turkcell çıktı
maximilano' Alıntı: tıkladım turkcell rehber yedekleme ile ilgili açıklama çıktı. ben avea kullanıyorum ama Genişletmek için tıkla ... buldum rehber yazdım kırmızı oldu onada tıkladım gene turkcell çıktı
NeedLeFLuff Üye maximilano sen gördüğün kırmızıyı tıkla yeter.çoğu reklam oluyo zaten.Mesajların arasınada gugıl giriyor zaten.onlarada tıkla.yeter. rehber sim kart turkcell
maximilano sen gördüğün kırmızıyı tıkla yeter.çoğu reklam oluyo zaten.Mesajların arasınada gugıl giriyor zaten.onlarada tıkla.yeter. rehber sim kart turkcell
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi Hocam zaten amaç bilgiye ulaşmak değil. Ne reklamı olursa olsun tıklamak sonuçta siteye yarar sağlıyor bu ve gelen ücretlerde maxicepin geleceği için harcanıyor.
Hocam zaten amaç bilgiye ulaşmak değil. Ne reklamı olursa olsun tıklamak sonuçta siteye yarar sağlıyor bu ve gelen ücretlerde maxicepin geleceği için harcanıyor.
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi Şuan yok gözüküyor. Ama google reklamları var onlardan bakabilirsiniz.