Deneme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benden de bir deneme mesajıfaydalı bir siteye benziyor

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah devamı gelir. Buradan direk dosyalara dalarsanız sonunuz pek hayırlı olmaz.

Foruma aktif katılımınızı bekliyoruz.

M@xWeL

Üye
deneme de ney deneniyor burda sim kart falan ?

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Reklam anlaşması yaptık kelimelerde reklam çıkmasına karşılık. Onu deniyordum çıkıyor mu çıkmıyor mu diye

SelmanTE

Üye
tebrikler
nihayet başardın

Ozan

Admin
Bide tıklarsanız daha iyi olacak .

M@xWeL

Üye
ben de diyorum neden bazı kelimeleri kırmızı yazıyorlar diye

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Reklamlar çıktığına göre artık tıklayalım.

Fıkra güzelde çok alakasız olmuş burda

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normal uzun bir cümle yazdığınızda içinde yer alıyor. Sadece sim kart yazarsanız çıkmaz. Mesela sim kartımı kaybettim.

Sanırım bu mesajda çıkması lazım

Ozan

Admin
Her sayfada 1 adet çıkıyo şu an mesela Mobil Teknolojinin Kalbindesiniz de Mobil kelimesi çizilmiş

M@xWeL

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;443868' Alıntı:
Normal uzun bir cümle yazdığınızda içinde yer alıyor. Sadece sim kart yazarsanız çıkmaz. Mesela sim kartımı kaybettim.

Sanırım bu mesajda çıkması lazım

çıkmamış.

M@xWeL

Üye
Her sayfada 1 adet çıkıyo şu an mesela Mobil Teknolojinin Kalbindesiniz de Mobil kelimesi çizilmiş

az önce Mobil kelimesinin ilkinde vardı diğerlerinde yoktu. neden diğerlerinde yoktu diyecektim bir arkadaşa çıkmamış diye cevap yazdım baktım sendeki ilk mobilde kayboldu. karışık bişey bu ben anlamadım.

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Boşverin siz tıklayın yeter

M@xWeL

Üye
nereye tıklayacağız ? ve niye ?

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O kırmızı çıkanlara tıklarsanız sitemize destekte olmuş olacaksınız. Sonuçta sitenin giderleri mevcut ve bu giderler bu şekildeki reklamlardan gelen ücretler ile karşılanıyor.

M@xWeL

Üye
ha reklam tamam tıklarız ya sen yeterki iste. sen ve 2 arkadaş çok yardımcı oldunuz bana. tıklıyorum hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...