Deneme Smiley

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Deneme Smiley
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm - BU ÇOK TUHAF Bİ SMİLEY BÖYLE HANİ SEN SORUNLU MUSUN GİBİLERİNDEN.

:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty: - BU ÇOK ÇAKAL :D

:haha::haha::haha::haha: BU AŞIRI ALAYCI :D

:cool:cool:cool:cool:cool:cool - BU ZATEN LAFIMIZ YOK :)

:nargile::nargile::nargile::nargile::nargile: BU DA COOL'UN NARGİLE İÇEN HALİ

:sahan2::sahan2::birak::birak::sahan::sahan: ŞAHANLAR DA DEHŞET :D

Bunları yapasım geldi bu smileylere hastayım özellikle de ; :hmmm:hmmm:hmmm:hmmm buna :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye

'Patron

'Patron

Üye
Smıleyle ilk tanışan çocuk mod ON

:bigstar::aman2::angry::evet::sopa::evet::heyo:|-):off::islik:ağlarım::nono::heyo::pro:|-):sarıl::bye2::bye2::hmmm:ehe:aha::allalla::pro:

Smıleyle ilk tanışan çocuk mod OFF

Utku

Utku

Üye
:kop::hmmm:box:d::ehe:naughty::ağlarım::oke::islik:bye2::sarıl::aha::off::op::nono::allalla:|-):yuru:P::pro::bilmm:megafon:(h):heyo::sopa::bann::vur:ah:evet::angry::aman2::bigstar::alkis:deal:))::pc::emzik::):(:lol:agla: ?:hih::close_tema::blink::kop2::turkiye::zong::gun1::dry::agla2::dover::haha::good::perde::coold::spr:bira::heyo2::horse::@o_O:artist::bangin::lamer::sos:bottom::blush::karisti::konus::seytan::duvar2::smartass::oha::kirbac::kotu::no::lac::polis::maxicep::D:gul::ok2::pokey::oku:worshippy::10numara::sinir:icelim::scooter::kahve::hakem::oley:sofer::bakim::bud::stres::alsana::locked::kac::korktum::dgunu::cry::nargile::utan:pro2::destere::grrr::fkr::pasta::smdance::mahcup::seytan6::p:sirit::salincak::cnfsd::walk::hehe::kro2::ohannes::zzz::sahan2::sahan::züü::dance::muha::oha2::sukur:+o(8-)<:o):|(U)(L)8-|:(6):(A):ünlem::o:huhu::türkiye1::$:s:!!!::sır::bye::nazar::ban::'(;):firefox::bye3::çay::domates::bilmem::koş::oku::kıskıs::tebessüm:<3!utan!:utandım::trip::halay2::halay1::hoba::dansöz::halay3::emoamca:sopa::zuhaha::dayak::cigara::bira2::yavrum::dondum::hayalet::teslimol::havai::catcat::gunes::duello::rock::disko::yagmur::tşk::rica:,,:bablik:
Bütün hepsi Al sana:pro:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Aşmışın kendini :ehe

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Güzel seçimler :D
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:naughty::naughty::naughty::naughty::nono::nono::nono::nono:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
pc çöktü beyler, halının ucundan yazıyorum

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Benim sevdiklerim :ehe ve :pro: ve :çay:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
konu başlıgı:smileyleri açarken bilgisayar donuyor.yardım!!!

konu girişi:konuyu açarken sorunu çözdüm arkadaşlar :D

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
deneme smiley :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...