http://m.youtube.com/watch?v=aNeA_oZ8Yro&feature=youtube_gdata_player
Dandanakan92 Üye Samsunspor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bülbülüm artık ötmüyor Azer baba öldüğünde bu sözü gördüm çok gülmüştüm ince espriyi anlayan var mı?
Samsunspor' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bülbülüm artık ötmüyor Azer baba öldüğünde bu sözü gördüm çok gülmüştüm ince espriyi anlayan var mı?
paki96 Üye kerim336' Alıntı: Aferin sana Genişletmek için tıkla ... Kerim valla ban attırcm sana habire ayni seyleri yazıyn kapıscaz senle
kerim336' Alıntı: Aferin sana Genişletmek için tıkla ... Kerim valla ban attırcm sana habire ayni seyleri yazıyn kapıscaz senle
doctorrr Üye Deneme... Deneme... Deneme! Karpuz kabuğundan gemiler yapmak Bal filminin Altın Ayı ödülünü alması çok manidar
Deneme... Deneme... Deneme! Karpuz kabuğundan gemiler yapmak Bal filminin Altın Ayı ödülünü alması çok manidar
iyavuzoz Üye <küfür>#//Ban iyavuzoz <15 hours> xD - - - Eklendi - - - çok güzel kod atarım - - - Eklendi - - - (kafanda :d) - - - Eklendi - - - "kafadan :d"
<küfür>#//Ban iyavuzoz <15 hours> xD - - - Eklendi - - - çok güzel kod atarım - - - Eklendi - - - (kafanda :d) - - - Eklendi - - - "kafadan :d"
doctorrr Üye Officer # - - - Eklendi - - - Tetristeki uzun çubuk varya hani şu kırmızı olan işte o umudun tecessümüydü...
Officer # - - - Eklendi - - - Tetristeki uzun çubuk varya hani şu kırmızı olan işte o umudun tecessümüydü...
Kerim. Üye paki96' Alıntı: Kerim valla ban attırcm sana habire ayni seyleri yazıyn kapıscaz senle Genişletmek için tıkla ... Aferin sana
paki96' Alıntı: Kerim valla ban attırcm sana habire ayni seyleri yazıyn kapıscaz senle Genişletmek için tıkla ... Aferin sana