Deneme Odası

Sponsorlu Bağlantılar

semihguney

semihguney

Üye
ya olum bak git ! :D

arsenic33

Üye
madem gelişi güzel mesaj yazıyoz...Neyse dün filo'ya gittim.Kendime ayakkabı alacam.Bi mayk buldum.Bi de adidos hemde yanında yuesbi flaş bellek hediyeli....

SHS

SHS

Üye

Metin MF

Metin MF

Üye
:oke: MaxiHort Ekibi İş Başında :oke:

dofnes

Üye
madem gelişi güzel mesaj yazıyoz...Neyse dün filo'ya gittim.Kendime ayakkabı alacam.Bi mayk buldum.Bi de adidos hemde yanında yuesbi flaş bellek hediyeli....

Saçmalamak serbest

- - - Eklendi - - -

:adamsın

cukuleaks

Üye
sample run. And iphone is apple. ok. if iphone is apple , im lazy. because iphone 5 is very comfortable seatbelts. And screen resoulition is very best quality. Order and order iphone battery is sun. I phone 5 is very slim and stronger kasa. It's 7 teen years old but now. if i couldn't eat an apple i can't hear you. Your mission is kill the sokratorestostis. Captain prices tracks are nice. Hi you like then , die then im a boss i own dos your feature is my design . World is mine. Shutta fu*k up ? what the hell man? Hell yeah. Are u okay ? No sir . 1 adet problem be was. I'm flüting now. Please bi quiet lan. My new song is very best albüm in the world. Who is me ? I'M .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ................................................

videoyu izle can you understand :D

place3461

place3461

Üye
kaç yıldır bu konuya yazılıyor:D

Corrupt

Corrupt

Üye
:D dedeler

Metin MF

Metin MF

Üye
hort

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:aha:

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
:ehe :kop: :hmmm :hih: :d: :naughty: :ağlarım: :oke: :islik :angry: :sarıl: :aha: :off: :op: :nono: :aman2: |-) :yuru :P: :pro: :bilmm :megafon: (h) :alkis :ah :vur :bye2: :dry: :good: :kotu: :tşk: :rica: :pc: )): :deal: :heyo: :emzik: :) :( :lol :close_tema: :box : ? :agla :blink: :kop2: :turkiye: :zong: :dover: :agla2: :sopa: :gun1: :haha: :allalla: :perde: :coold: :horse: :heyo2: :bira: :spr :@ o_O :artist: :bangin: :biggrin: :cool :bleh: :blush: somuru: :bottom: :sos :lamer: :karisti: :konus: :thumbup: :seytan: :oha: :smartass: :duvar2: :anlas: :kirbac: :bann: :no: :lac: :gul: :D :maxicep: :polis: :ok2: :pokey: :oku :worshippy: :scooter: :icelim: :sinir :10numara: :kahve: :hakem: :oley :sofer: :alsana: :stres: :bud: :bakim: :locked: :kac: :korktum: :dgunu: :pro2: :utan :nargile: :cry: :destere: :grrr: :fkr: :pasta: :p :seytan6: :mahcup: :smdance: :sirit: :salincak: :cnfsd: :walk: :ohannes: :kro2: :eller: :hehe: :zzz: :sahan2: :birak: :sahan: :oha2: :muha: :dance: :züü: :sukur: +o( 8-) <:o) 8-| (L) (U) :| :(6): (A) :ünlem: :o :s :$ :türkiye1: :huhu: :!!!: :sır: :bye: :nazar: :firefox: ;) :'( :ban: :bye3: :çay: :domates: :bilmem: :tebessüm: :kıskıs: :oku: :koş: <3 !utan! :utandım: :trip: :dansöz: :hoba: :halay1: :halay2: :halay3: :emoamca: sopa: :zuhaha: :yavrum: :bira2: :cigara: :dayak: :dondum: :hayalet: :teslimol: :havai: :rock: :duello: :gunes: :catcat: :disko: :yagmur: :evet: :bigstar: :apple: :bablik: ,, :tl: cepten tüm smıleyler :d:

ismail

ismail

Üye
:ehe :kop: :hmmm
:hih: :d: :naughty:
:ağlarım: :oke: :islik
:angry: :sarıl: :aha:
:off: :op: :nono:
:aman2: |-) :yuru
:P: :pro: :bilmm
:megafon: (h) :alkis
:ah :vur :bye2:
:dry: :good: :kotu:
:tşk: :rica: :pc:
)): :deal: :heyo:
:emzik: :) :(
:lol :close_tema:
:box : ? :agla
:blink: :kop2: :turkiye:
:zong: :dover: :agla2:
:sopa: :gun1: :haha:
:allalla: :perde: :coold:
:horse: :heyo2: :bira:
:spr :@ o_O
:artist: :bangin: :biggrin:
:cool :bleh: :blush:
somuru: :bottom: :sos
:lamer: :karisti: :konus:
:thumbup: :seytan: :oha:
:smartass: :duvar2: :anlas:
:kirbac: :bann: :no:
:lac: :gul: :D
:maxicep: :polis: :ok2:
:pokey: :oku :worshippy:
:scooter: :icelim: :sinir
:10numara: :kahve: :hakem:
:oley :sofer: :alsana:
:stres: :bud: :bakim:
:locked: :kac: :korktum:
:dgunu: :pro2: :utan
:nargile: :cry: :destere:
:grrr: :fkr: :pasta:
:p :seytan6: :mahcup:
:smdance: :sirit: :salincak:
:cnfsd: :walk: :ohannes:
:kro2: :eller: :hehe:
:zzz: :sahan2: :birak:
:sahan: :oha2: :muha:
:dance: :züü: :sukur:
+o( 8-) <:o) 8-|
(L) (U) :|
:(6): (A) :ünlem:
:o :s :$
:türkiye1: :huhu: :!!!:
:sır: :bye: :nazar:
:firefox: ;) :'(
:ban: :bye3: :çay:
:domates: :bilmem: :tebessüm:
:kıskıs: :oku: :koş:
<3 !utan! :utandım:
:trip: :dansöz: :hoba:
:halay1: :halay2: :halay3:
:emoamca: sopa: :zuhaha:
:yavrum: :bira2: :cigara:
:dayak: :dondum: :hayalet:
:teslimol: :havai: :rock:
:duello: :gunes: :catcat:
:disko: :yagmur: :evet:
:bigstar: :apple: :bablik:
:tl:

- - - Eklendi - - -

benim ki daha düzenli her satırda 3 smiley var son hariç :D

Corrupt

Corrupt

Üye
:ehe :kop: :hmmm :hih: :d: :naughty: :ağlarım: :oke: :islik :angry: :sarıl: :aha: :off: :op: :nono: :aman2: |-) :yuru :P: :pro: :bilmm :megafon: (h) :alkis :ah :vur :bye2: :dry: :good: :kotu: :tşk: :rica: :pc: )): :deal: :heyo: :emzik: :) :( :lol :close_tema: :box : ? :agla :blink: :kop2: :turkiye: :zong: :dover: :agla2: :sopa: :gun1: :haha: :allalla: :perde: :coold: :horse: :heyo2: :bira: :spr :@ o_O :artist: :bangin: :biggrin: :cool :bleh: :blush: somuru: :bottom: :sos :lamer: :karisti: :konus: :thumbup: :seytan: :oha: :smartass: :duvar2: :anlas: :kirbac: :bann: :no: :lac: :gul: :D :maxicep: :polis: :ok2: :pokey: :oku :worshippy: :scooter: :icelim: :sinir :10numara: :kahve: :hakem: :oley :sofer: :alsana: :stres: :bud: :bakim: :locked: :kac: :korktum: :dgunu: :pro2: :utan :nargile: :cry: :destere: :grrr: :fkr: :pasta: :p :seytan6: :mahcup: :smdance: :sirit: :salincak: :cnfsd: :walk: :ohannes: :kro2: :eller: :hehe: :zzz: :sahan2: :birak: :sahan: :oha2: :muha: :dance: :züü: :sukur: +o( 8-) <:o) 8-| (L) (U) :| :(6): (A) :ünlem: :o :s :$ :türkiye1: :huhu: :!!!: :sır: :bye: :nazar: :firefox: ;) :'( :ban: :bye3: :çay: :domates: :bilmem: :tebessüm: :kıskıs: :oku: :koş: <3 !utan! :utandım: :trip: :dansöz: :hoba: :halay1: :halay2: :halay3: :emoamca: sopa: :zuhaha: :yavrum: :bira2: :cigara: :dayak: :dondum: :hayalet: :teslimol: :havai: :rock: :duello: :gunes: :catcat: :disko: :yagmur: :evet: :bigstar: :apple: :bablik: ,, :tl: :d:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
siz bi daha denemeyin bence :d:

• Beğen
Tepkiler: Tuba