Selam
_SiyabeNd_ Üye minoo' Alıntı: Tam 32 saattir uyumadım hiç Genişletmek için tıkla ... Bravoo bizden bir buzdolabı bir çamaşır makinası ve birde bulaşık makinası kazandınız tebrikler
minoo' Alıntı: Tam 32 saattir uyumadım hiç Genişletmek için tıkla ... Bravoo bizden bir buzdolabı bir çamaşır makinası ve birde bulaşık makinası kazandınız tebrikler
Revengeful Emekli Yönetici Kendi pc ni kendinin hacklemesi kadar güzel bir şey yok ya (ne yazdığımı bende tam anlayamadım, olsun..)
Kendi pc ni kendinin hacklemesi kadar güzel bir şey yok ya (ne yazdığımı bende tam anlayamadım, olsun..)
_SiyabeNd_ Üye Revengeful' Alıntı: Kendi pc ni kendinin hacklemesi kadar güzel bir şey yok ya (ne yazdığımı bende tam anlayamadım, olsun..) Genişletmek için tıkla ... Bu neydi şimdi
Revengeful' Alıntı: Kendi pc ni kendinin hacklemesi kadar güzel bir şey yok ya (ne yazdığımı bende tam anlayamadım, olsun..) Genişletmek için tıkla ... Bu neydi şimdi
_SiyabeNd_ Üye Revengeful' Alıntı: Yanlışlıkla kendi pc me kendi virüsümü bulaştırdım : Genişletmek için tıkla ... Onu nasıl becerdin
Revengeful' Alıntı: Yanlışlıkla kendi pc me kendi virüsümü bulaştırdım : Genişletmek için tıkla ... Onu nasıl becerdin
Revengeful Emekli Yönetici mp3 e autorun koydum. beni deli eden bir arkadaşa yollayacaktım yanlışlıkla müziği açtım, olan oldu.. --------------- Ekleme --------------- autorun ın bulunduğu dosyayı silmeye kalkıncada kendini başka bir dosyaya atıyor o yüzden çok tehlikeli
mp3 e autorun koydum. beni deli eden bir arkadaşa yollayacaktım yanlışlıkla müziği açtım, olan oldu.. --------------- Ekleme --------------- autorun ın bulunduğu dosyayı silmeye kalkıncada kendini başka bir dosyaya atıyor o yüzden çok tehlikeli