aaaa mino burda :) Bilerek yaptın değil mi :ehe
JaNbErG Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Gezin gezin. Pek göremezdik seni buralarda, şaşkınım doğrusu Genişletmek için tıkla ... Okul bitti mezun olduk artık sınavlar falan derken giremedik siteye şimdi yoğun değilim artık okadar
minoo' Alıntı: Gezin gezin. Pek göremezdik seni buralarda, şaşkınım doğrusu Genişletmek için tıkla ... Okul bitti mezun olduk artık sınavlar falan derken giremedik siteye şimdi yoğun değilim artık okadar
JaNbErG Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Ben çatlarım yahu Final döneminde bile giriyordum ben. Telefondan, pcden Genişletmek için tıkla ... Giriyoduk girmesine ama konu eklemeye muhabbet etmeden çıkıyodum.Şimdi o sorunda kalmadı önümüzdeki maçlara bakıcağız artık
minoo' Alıntı: Ben çatlarım yahu Final döneminde bile giriyordum ben. Telefondan, pcden Genişletmek için tıkla ... Giriyoduk girmesine ama konu eklemeye muhabbet etmeden çıkıyodum.Şimdi o sorunda kalmadı önümüzdeki maçlara bakıcağız artık
minoo Üye Yalnız söyleyeyim, bu konuya takılanlar pek sakin değildir Her yerde '''' ifadelerini görürsün
minoo Üye Fena Kabul de ediyoruz yani, inkar etmiyor kimse Bu konuda efsun var hahaha gelen benliğini kaybediyor
Fena Kabul de ediyoruz yani, inkar etmiyor kimse Bu konuda efsun var hahaha gelen benliğini kaybediyor